2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

238 بازدید | 10 پست

فهمیدم بابام سرطان داره حالم اصلا خوب نیست چهارشنبه تا حالا که فهمیدم ۴ بار تا حالا حالم بد شده دیگه نمی کشم خدا این حق ما نبود دکتر گفته یه داری خارجی برای شیمی درمانی پیدا کنید ولی پیدا نمیشه که نمیشه😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی تو خودتو اینجوری باختی و حالت بد میشه بدتر پدرت هم ناامید میشه.عمر دست خداست شاید منی که امروز سرطان ندارم بمیرم ولی پدر شما عمرش به دنیا باشه و سالیان سال عمر کنه چرا اینقدر سریع خودتون رو میبازید و خدا رو در نظر نمیارید

عزیزم😔

خدا عزیز هیچکسو مریض نکنه😔

اما خیلی خودتو اذیت نکن قوی باش الان علم پزشکی خیلی پیشرفت کرده دیگه مثل قدیم نیس ک 

همه چی درمان داره

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
وقتی تو خودتو اینجوری باختی و حالت بد میشه بدتر پدرت هم ناامید میشه.عمر دست خداست شاید منی که امروز ...

آخه عزیزم من ناراحتی قلبی دارم دست خودم نیس که اینجور میشم نمیدونم چیکار کنم شما هم چون تو موقعیت قرار نگرفتید اینجوریه وگرنه خیلی خیلی سخته از این ناراحتم که دارو هیچ جا نیست آخه چرا 😔

وقتی تو خودتو اینجوری باختی و حالت بد میشه بدتر پدرت هم ناامید میشه.عمر دست خداست شاید منی که امروز ...

نه اصلا چهارشنبه  تا حالا که فهمیدم نرفتم پیش پدرم چون حالم زیاد خوب نبوده 

عزیزم😔 خدا عزیز هیچکسو مریض نکنه😔 اما خیلی خودتو اذیت نکن قوی باش الان علم پزشکی خیلی پیشرفت کرد ...

بله عزیزم میدونم درمان داره ولی وقتی دارو نیست ایرانی هست و دکتر میگه حتما خارحی فقط روند درمان رو به تاخیر میندازه 

برو پیشش تنه‌اش نذار فکر می‌کنه بی معرفتی بیشتر دلخور میشه

نه از این لحاظ ناراحت نمیشه ۵ تا بچه دیگه هم داره اونا میرن انشاالله امروز میریم فعلا نگذاشتن خودش مریضی اش رو بفهمه فقط میدونه کم خونی شدید داره منم چهارشنبه اونجا بودم که مامانم گفت سرطان داره  منم نرفتم که یوقت متوجه نشه ناراحتم

نه از این لحاظ ناراحت نمیشه ۵ تا بچه دیگه هم داره اونا میرن انشاالله امروز میریم فعلا نگذاشتن خودش م ...

خودم خیلی دوست دارم برم ولی میترسم حالم بد شه اونجا حالا میخوام برای ظهر غذای مورد علاقه‌اش رو درست کنم برم اونجا