2777
2789
عنوان

راه پیچوندن بدید

184 بازدید | 5 پست

رفیقم 17 سالشه کلاس یازدهم *امتحانا تموم شده میخواد با رلش برای بار اول بره بیرون بعد دوماه رابطه خیالتون راحت کلی باهاش حرف زدم و طرف مورد اعتماده قرارشونم کافه است ولی مونده مامانشو چطور راضی کنه این که به مامانش نمیگه بخاطر اینه که فامیلن و میترسه اگه به هم نرسن بد بشه

نگید برای خودته که من نامزدم:)

اینم بگم کلاس اینا نمیره گفتم بگو میای خونه ما گفت همسایه ایم بد میشه خودمم کار دارم نمیتونم برم بیرون که بگم باهمیم 

﮼پـوچ؛

طرف مورد اعتماده و اونا فقط میرن کافه و این حرفا رو بریز دور... اینا که اولین و آخرین قرارشون نیس... چار روز دیگه میبینی مشکلی پیش میاد بعد همون مامانه که میخاید بپیچوندیش میاد یقه تو میگیره که تو باعث و بانی این آشنایی بودی 

والا من اینقد نامردی از دوستام دیدم که اگه جای تو بودم حتی به اون دوستمم اعتماد نمیکردم دیگه چه برسه به دوس پسرش😐

« لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا و ابدا و به هیچ عنوان ن الان هیچ بار دیگ اینکار نکن 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

خودت میگی فامیله 

پس یک اشنا احیانا تو کافه  ببینه هر دو شون رو میشناسه . اون بد نمیشه بعد به مادرش اطلاع بده بد میشه ؟ 

با توجه به سنش و ارتباط فامیلی هر جور حساب کنی مادرش بدونه بهتره .تا ندونه

اخه نمیدونیم شرایطش چجوریه که 

بگه میخپام برم کتاب بخرم

یا بگه با بچه ها نهار میریم بیرون

یا سینما 

یا مولا یکی از بچه ها یه کتاب میشناسه واسه خوداموز زبان 

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن