2777
2789
با اجازه استارتر بچها هستین یه سوال مهم دارم؟

بفرما

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

درباره تلگرامه سر درمیاری خواهر؟

بله،بپرس

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               
بله،بپرس

من ساعت ۲ تلگرام نصب کردم بعدش زود پاکش کردم با این اپلیکیشنای دیلیت اکانت  بعد پیامش رفته واسه خالم که ساعت ۲ وارد تلگرام شدم ینی بهم گفت اره ساعت ۲ اومدی تلگرام فامیلامونم ازینان که زود حرف درمیارن بنظرت الان اکانت دارم یا چی؟چی میشه؟چه خاکی بریزم به سرم؟

من ساعت ۲ تلگرام نصب کردم بعدش زود پاکش کردم با این اپلیکیشنای دیلیت اکانت  بعد پیامش رفته واسه ...

عزیزم اگه دیلیت کردی و پاکش کردی دیگه اکانتت حذف شده و نیس

و اینکه اگه دیلیت هم نشده باشه،دیگه چون حذف کردی بازدید نمیخوره و جای نگرانی نیس.