2777
2789
عنوان

خدا

92 بازدید | 11 پست

به نظر تون چرا با اینکه آدم تقریبا مذهبی ام همیشه قرآن می خونم ولی خدا کمکم نمی کنه همیشه هزار بدبختی پشت سر هم دارم .مثلاً الان سرم داره منفجر میشه شوهرم دو ساعت به بهونه مواد کشیدن رفته حموم صدای آب ولامپ روشن دیونم کرده از خدا آرزوی مرگم دارم اونم نامیده . همیشه پشت سر هم بد میارم گرفتاری پشت گرفتا ری واقعا بریدم دعا کنید این شوهر بمیره یا من واقعا ادامه دادن سخته سخت

قرار نیست اگه مذهبی باشیم دیگه گرفتار ومشکلات نداشته باشیم..خدا به هزار طریق آدم رو امتحان میکنه...مگه ماجرای اون پیامبر یادت نیست که بیماری وفقر وخلاصه همه چیز سراغش اومد..نمیگم ما پیامبریم. ولی اینکه روحساب مذهبی بودن مشکلات نداشته باشیم درست نیست..باید باتوکل به خدا درست ومنطقی براشون دنبال راه چاره باشیم..

همسرتون قبل ازازدواج اعتیاد داشت؟

قرار نیست اگه مذهبی باشیم دیگه گرفتار ومشکلات نداشته باشیم..خدا به هزار طریق آدم رو امتحان میکنه...م ...

خب. منظورم اینه هر چ قرآن دعا می خونم ی ذره زندگیم بهتر سه همش بدتر میشه .آره ولی من خبر نداشتم عمرش تو زندان و مواد بوده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاءالله هیچ امیدی به نا امیدی تبدیل نشه به حق حضرت ابوالفض العباس.

خدا بزرگه انشاء الله مشکلاتتون حل بشه.

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

خب. منظورم اینه هر چ قرآن دعا می خونم ی ذره زندگیم بهتر سه همش بدتر میشه .آره ولی من خبر نداشتم عمرش ...

براش تلاش میکنی؟؟

قبل ازازدواج راجبش تحقیق نکردین؟؟

شوهرت غیرازاعتیاد مشکلات دیگه داره،؟

براش تلاش میکنی؟؟ قبل ازازدواج راجبش تحقیق نکردین؟؟ شوهرت غیرازاعتیاد مشکلات دیگه داره،؟

چرا تحقیق کردیم کسی چیزی نگفت .آره بخدا چند وقت پیش از زندان اومد بردمش کنگره همراهش رفتم که ترک کنه ولی باز رفت سراغش .مشکل دیگه نه اعتیادش هزار مشکل مصرفش بالاست اصلا  مغزش تعطیله بییند مردم براش مهم نیست

چرا تحقیق کردیم کسی چیزی نگفت .آره بخدا چند وقت پیش از زندان اومد بردمش کنگره همراهش رفتم که ترک کنه ...

ازخانوادش یااطرافیانت کسی کمکت میکنه عزیزم؟؟

ولی باتمام اینا ماشاءالله که سراغ قرآن میری...خیلیا اینجور مواقع ازاعتقاداتشون دست میکشن..مطمئن باش بی جواب نمیمونه..

ازخانوادش یااطرافیانت کسی کمکت میکنه عزیزم؟؟ ولی باتمام اینا ماشاءالله که سراغ قرآن میری...خیلیا ای ...

اصلا بخدا . باورت میشه خانواده اش علی الخصوص مادرش از اینکه می بیند من زندگیم جهنم چه خوشحاله و پیششون زندگی می کنیم با اینکه کلی پولدارن منم ی شوهر معتاد و کارگر اهل کار نیست کمک نمی کنه که هیچ تازه همش غر میزنی برا فیش آب و برق . این زن فقط خدا ازش نگذره لنگه نداره خدا هم کلی هواش داره زن شصت و خورده سالشه ماهی کلی در آمد داره از قالی و ترشی و...

اصلا بخدا . باورت میشه خانواده اش علی الخصوص مادرش از اینکه می بیند من زندگیم جهنم چه خوشحاله و پیشش ...

عزیزم عب نداره غصه نخور خدا بزرگه ان‌شاالله حل میشه مشکلت خدا بنده هایی که زیاد دوس داره رو زیاد امتحان میکنه