2777
2789

حدود ۳ الی ۴ماهه دوستیم هی ایراد میگیره ازم اینکارو کن اونکارو نکن برخلاف میلش چیزی بگم عصبی میشه سرسنگین میشه باهام جلو دوستا صمیمیمون بهم میگه هندی یعنی نفهم.میگه من سیگاری نیستم پاکت نمیگیرم هیچوقت ولی دیشب دوستش گفت بیا پاکت سیگارتو بگیر.انتظار داره دیدمش بغلش کنم بوسش کنم ولی من خجالت میکشم اینم بهم میگه سردی..هی بهم میگه درستت میکنم..هردو شاغلیم واسه همین دیر ب دیر همو میبینیم تو این دیدارای کم هم ناراحتم میکنه یا میگه بجا اینکه بریم بیرون بریم خونه خودم نترس اتفاقی بینمون نمیوفته تا خودت نخوای ولی من دوس ندارم برم اما از اینم ناراحت میشه درکم نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه هیچ اتفاقی بینمون نمیوفته نگران نباش

اگه هیچ اتفاقی نیوفته بیرون چ فرقی با خونه داره؟؟ اصلا با این حرفا خام نشو ها معلومه ادم دروغ گوییه ک سیگار بکشه هم میگه نمیکشم بهت صد درصد تضمین میدم نیتش فرق داره و کات کن

اصلا از ناراحت شدنش هم نترس هر چی تو دلته بگو  و صد برابر ناراحت شدن اون البته ک بظاهره تا فریب بده تو هم واکنش نشون بده و بگو منو چی فرض کردی این حرفا رو میگی بگو داری خودتو از چشمم میندازی و جلوشو بگیر حد و مرزتو رک بهش بگو و بگو همینیم ک هستم میخای باش نمیخای برو