2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

توی همه ی اتفاقات زندگیم. البته شاید خیلیاشو همون موقع متوجه نشدم ولی به مرور زمان درک کردم. وقتی که یه گناه بزرگ مرتکب میشدم ولی همون روز یه اتفاق میوفتاد و خوشحال میشدم ، با اینکه از خودم بخاطر اون گناه متنفر بودم ولی میفهمیدم ک خدا هنوزم حواسش بهم هست

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
توی همه ی اتفاقات زندگیم. البته شاید خیلیاشو همون موقع متوجه نشدم ولی به مرور زمان درک کردم. وقتی که ...

میدونی موقع بیماری خیلی ازش ناراحت میشم حس میکنم صدامو نمیشنوه🥺

تو چجور فکر میکنی این موقه ها؟

میدونی موقع بیماری خیلی ازش ناراحت میشم حس میکنم صدامو نمیشنوه🥺 تو چجور فکر میکنی این موقه ها؟

عزیزم منم بعضی موقع ها تو اوج غم با درد با خدا دعوام میشه یا حس میکنم حواسش بهم نیست ولی یه مدت ک میگذره میفمم اشتباه کردم و اگر اتفاقی افتاده ک ناراحت شدم یا تقصیر خودم بوده یا به صلاحم بوده

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
همینکه یه بلایی چیزی رخ بده بعد هر چقدم که اتفاقه به نفعت باشه خب سخته و زجر میگشی

بله ولی وقتی توکل کنی به خدا و با کلامش یعنی قران دلتو اروم کنی زجر کشیدنت کمتر میشه