2777
2789
عنوان

درد هفته ششم

857 بازدید | 19 پست

سلام من اول هفته شش بارداریم

هنوز درد های مثل پریودی همرامه

رفتم دکتر گفت بچه داره جا باز میکنه

یه سقط داشتم که این دردا خیلی کم بود اونموقع

کسی نمیدونه تا کی ادامه داره درد ها؟

ممکن خطرناک بشع؟

درد سینه تا کی هست

خیلی سینه هام بزرگ و سنگین شدن

طبیعیه تا زمانی که شدید و همراه با لکه بینی نباشه

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

طبق تجربه من تا آخرباردای دردا هست فقط مدلش فرق میکنه 😑

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

یعنی چجوری میشه؟ قطع شه خطناکه؟

من اوایل درد زیر شکم داشتم بعد درد لگن بعد شکم و لگن همزمان اصلا یه جور عجیبی بودم ماهای اخرم که درد پا و زانو دستم اضافه شد😑

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

چه فرقی داره با کاندوم فک کردم اصلا نباید دخول باشه

اصلا رابطه نداشته باش حتی بدون دخول تا هفته ۱۳ بارداری شیاف پرستوژن استفاده میکنی؟

من اوایل درد زیر شکم داشتم بعد درد لگن بعد شکم و لگن همزمان اصلا یه جور عجیبی بودم ماهای اخرم که درد ...

انشالله نینی قشنگت سالم بدنیا بیاد

مرسی از راهنماییت عزیزم

چه فرقی داره با کاندوم فک کردم اصلا نباید دخول باشه

نباشه بهتره ولی اگه داشتین میگن مایه منی باعث انقباضات رحم میشه نریزه داخل بهتره

من حسابم زه همه مردم این شهر جداست،من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست🤍
انشالله نینی قشنگت سالم بدنیا بیاد مرسی از راهنماییت عزیزم

دنیا اومده عزیزم ۸ ماهشه تیکر یک سالگیشه البته بازم مشکوکم به بارداری😑اگه باردار باشم ۴ هفته و ۳ روزمه که امیدوارم نباشم

اصلا رابطه نداشته باش حتی بدون دخول تا هفته ۱۳ بارداری شیاف پرستوژن استفاده میکنی؟

آره دخول که نداشتم پروژسترون و اگزوستوپرین هم استفاده میکنم

ولی علت سقط تشکیل نشدن قلب بود متاسفانه که خود به خود سقط شد