2821
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

269 بازدید | 25 پست

سلام من اموروز روز ۲۹ سیکلمه لتروزول خورده بودم و امپول hmgو hcg زده بودم تقریبا دو ماهه دوره هام ۲۸روزه شده چن روز بود درد پری داشتم امشب بی بی زدم همون لحظه ی خط شد ناراحت شدم انداختم ت سطل تقریبا ۱۰ دقیقه بعد ی خط دیگ ظاهر شده یعنی مثبت؟

مبارکتون باشه ان شاءالله 

قسمت همه منتظرا ان شاءالله 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حتما  حامله ای من روز موعودم زدم اول منفی بود یه روز بعد مثبت شد الان ده روز از موعودم میگذره مثبته بیبی چکام حتما حامله ای شما 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ برن در من و دل را بتکان 🤰این هم نفسی، چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان 
اینکه بله مثبته ولی باز به خاطر آمپول صبر کن چندروز دیگه بزن که مطمئن بشی مثبت کاذب نیس 

امپول رو روز ۱۴ سیکل زدم تقریبا ۱۵ روز 

ماه های قبل هم امپول زده بود ولی هیچ وقت اینجوری نشده بود حتی نگه میداشتم

خدا از دهنت بشنوه

هستی به خدا فردا بازم بزن گلم حتما مثبت میشه مال من یه روز بعد هاله انداخت ده دقیقه که چیزی نیس گلم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ برن در من و دل را بتکان 🤰این هم نفسی، چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان