بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا ضعیفه؟؟؟ زن اگه خیانت کنه شوهرش حتی میکشش!! ولی اگه زن یکاری کنه ایراد میگیرین اتفاقا بهترین کار ...
زنی که خیانت میبینه و اگر قوی باشه ..نمیشینه بیخ خونه مرد فقط کتکش بزنه .خوب بعدش ؟ فکر کردید با چهارتا چک زدن الان میگه به به چه زن قوی ؟ این الان ته کاری بود که میتونسته کنه ؟ بعد جالبه از لج طرف شماره دختررو پخش کرده ...خوب بعدش ؟ اتفاقا مردها هیچکدوم زن خیانت کاررو نمیکشن بلکه بدون استثنا طلاقش میدن راحت..
زنی که خیانت میبینه و اگر قوی باشه ..نمیشینه بیخ خونه مرد فقط کتکش بزنه .خوب بعدش ؟ فکر کردید با چ ...
عههه زن خیانت کارو نمیکشن؟؟ مونا حیدری رو ندیدی دختر ۱۷ ساله که کشته شد؟؟ هیچ کس جای اسی نیس اون حتما خییلی خورد شده وقتی دیده خیانت میکنن بعد اومده حالشونو گرفته اتفاقا بدتر اینم باید سرش میورد
عههه زن خیانت کارو نمیکشن؟؟ مونا حیدری رو ندیدی دختر ۱۷ ساله که کشته شد؟؟ هیچ کس جای اسی نیس اون حتم ...
نه نمیشناسم ..ولی منظورم ادمهای عاقل هست ..هرکدوماز این هارو ببینی و بررسی کنی میبینی از بافت فرهنگی پایین هستن ..لزومی به اینکارا نیست اصلا ...اصلا شخصیت خود آدم کممیشه و اتفاقا بیشتر نشون میده که واای تو چقدر مهمی و من رو خورد کردی که من اینطور واکنش میدن
نه نمیشناسم ..ولی منظورم ادمهای عاقل هست ..هرکدوماز این هارو ببینی و بررسی کنی میبینی از بافت فرهنگ ...
اره درسته بعضیا ارزش ندارن واقعا اما بعضی وقتا یکی رو میبینی انقدر به شوهرش اعتماد کرده بود و خیلی عاشقش بود بعد خیانت میکنه برای همین ادم رو نابود میکنه مجبور میشه دست به هرکاری بزنه