2777
2789
عنوان

شوهرمو زدم 😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا شماره همسرتون رو پخش نکردین؟خیانت دوطرفه هستش 

باور نکردم کارتون رو ولی اینکار کار درستی نیست تو خانواده مطرح میکردید و آبروش رو میبردید بهتر بود 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
چرا ضعیفه؟؟؟ زن اگه خیانت کنه شوهرش حتی میکشش!! ولی اگه زن یکاری کنه ایراد میگیرین اتفاقا بهترین کار ...

زنی که خیانت میبینه و اگر قوی باشه ..نمیشینه بیخ خونه مرد فقط کتکش بزنه .‌‌خوب بعدش ؟ فکر کردید با چهارتا چک زدن الان میگه به به چه زن قوی ؟ این الان ته کاری بود که میتونسته کنه ؟ بعد جالبه از لج طرف شماره دختررو پخش کرده ...خوب بعدش ‌؟ اتفاقا مردها هیچکدوم زن خیانت کاررو نمیکشن بلکه بدون استثنا طلاقش میدن راحت..

زنی که خیانت میبینه و اگر قوی باشه ..نمیشینه بیخ خونه مرد فقط کتکش بزنه .‌‌خوب بعدش ؟ فکر کردید با چ ...

عههه زن خیانت کارو نمیکشن؟؟ مونا حیدری رو ندیدی دختر ۱۷ ساله که کشته شد؟؟ هیچ کس جای اسی نیس اون حتما خییلی خورد شده وقتی دیده خیانت میکنن بعد اومده حالشونو گرفته اتفاقا بدتر اینم باید سرش میورد

Follow your heart but take your brain with u😎😌
چجوری گذاشت بزنینش... با پخش شماره ی هرزه چی ازش کم میشه؟ تازه مشتری هاش زیاد میشه

والا اون اول زدم دستمو کبود کرد منم دیگه فشارم رف روهزار پشته هم مشتو لگد میزدم بیچاره نمیتونس چش واکنه چ بخواد دفاع کنه

شاید مثل شیشه باشمو زود بشکنم ولی شک نکن باتیکه هام تورم زخمی میکنم
عههه زن خیانت کارو نمیکشن؟؟ مونا حیدری رو ندیدی دختر ۱۷ ساله که کشته شد؟؟ هیچ کس جای اسی نیس اون حتم ...

نه نمیشناسم ..ولی منظورم ادمهای عاقل هست ..هرکدوم‌از این هارو ببینی و بررسی کنی میبینی از بافت فرهنگی پایین هستن ..لزومی به اینکارا نیست اصلا ...اصلا شخصیت خود آدم کم‌میشه و اتفاقا بیشتر نشون میده که واای تو چقدر مهمی و من رو خورد کردی که من اینطور واکنش میدن

میشه بگی چجوری شمار زدی ت اینترنت ک لو نری 

با اکانت فیک رفتم شماره شو زدم گفتم خوش حال میشم باهام تماس بگیرین 🤣🤣🤣🤣😃

دختر داییش رو هم بی نصیب نمیذاشتم

اونو که به حق حق انداختم انقد پسرای رنگو وارنگ زنگ زده بهش🤣🤣🤣

نه نمیشناسم ..ولی منظورم ادمهای عاقل هست ..هرکدوم‌از این هارو ببینی و بررسی کنی میبینی از بافت فرهنگ ...

اره درسته بعضیا ارزش ندارن واقعا اما بعضی وقتا یکی رو میبینی انقدر به شوهرش اعتماد کرده بود و خیلی عاشقش بود بعد خیانت میکنه برای همین ادم رو نابود میکنه مجبور میشه دست به هرکاری بزنه

Follow your heart but take your brain with u😎😌