2777
2789
عنوان

شماهم مثل منید؟

147 بازدید | 12 پست

جاریم ازمن کوچیکه من وقتی سلام علیک میکردیم دقت نمیکردم که کی اول سلام میده بعددیدم که اون سلام نمیده منتظرمیمونه من سلام بدم منم الان ۹ماهی میشه که میبینمش نه اون سلام میده نه من همینجوری ازکنارهم ردمیشیم تواین ۹ماه چهارباردیدمش .عیدم خونه ما نیومدن ماهم نرفتیم. بینیشم عمل کرد مادرشوهرم گفت میرین عیادتش؟ شوهرمن نرفت .واسه زیبایی عمل کرده .تویه ساختمونیم .اون یکی جاریمم که اونم کوچیکه ،من خیلی زحمت این یکی رو کشیدم توعروسیش. واسه جهاز چیدنش خیلی کمک کردم .واصلا دقت نمیکردم  واسه سلام علیک کردن. دیدم که اینم سلام نمیده منتظره من سلام بدم .منم سلام نمیدم .ولی یه بار ازروی سادگیش جلوی مادرشوهرم بمن سلام نکرد مادرشوهرمم دعواش کرد که اون ۱۰ساله عروسه یعنی من باهاش سلام علیک کن ازون به بعد جلوی مادرشوهرم سلام میده ولی وقتی منو تنهامیبینه سلام نمیده. قابل ذکراست جاری اولی که گفتم ۳سال ازم بزرگتره وجاری دومیه که گفتم ۲سال ازم بزرگتره ولی هردو عروس کوچیکن .هرسه هم تویه ساختمونیم اون جاری دومی که گفتم یکم جلوی مادرشوهرم اینا ظاهرو حفظ میکنه چون نمیخاد بده بشه ولی عروس اولی که گفتم کسی حق نداره چپ نگاش کنه اگه مادرشوهرم بگه ها بمن سلام کنه مادرشوهرمومیشوره پهن میکنه تو افتاب. من عروس دومم اون یکی ها هم عروس سوم و چهارمن نظرشماچیه؟؟؟؟

فقط میتونم بگم خیلی بچه ای،بزرگ شو لطفا

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکالی نداره که عزیزم اول شما سلام کن ۷۰ تا ثواب ببر 

ببینیم اونا با این غرور کاذبشون به کجا میرسن

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                

خب اون سلام نمیده شما یه سلام و احوال پرسی ساده داشته باش برای حفظ شخصیت خودت

برات مهم نباشه کی سلام میده کی نمیده

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اصن برات مهم نباشه بابا تو هم سلام نکن

الان هروقت سلام کنن جواب میدم بااون اولی سلام علیک نداربم این یکی هم جلوی مادرشوهرم سلام میده منم باید باهاش سردرفتارکنم چون میبینم که دورویی میکنه

ول کنن بابا تو وقتی رفتی بگو جمیعا سلام تمام حوصله جر و بحث داریی یکی اومد سلام علیک کرد تو هم بکنن ...

جمیعاشو نمیگم چون مثلا من به برادرشوهرم سلام میدم جواب نمیده مادرشوهرمم میگه نمیای خونه ما واسه همین جواب نمیده منم یک درمیون بهش سلام میدم

هرکی بهت احترام بزاره متقابلا احترامش کن

تمام

آیم پریدخت🦋 ۲۱ سالمه😁 یه دختر زود رنج😌 ولی مهربون...🤨 زندگی من از اونجایی شروع شد که فهمیدم سوپرمن وقت نمیکنه بیادو زندگی منو نجات بده🙄پس خودم دست بکار شدم! 🌻💛حتی اگه خارَم باشی بلاخره یکی پیدا میشه که دوستت داشته باشه🌝🌵