2777
2789

امتحان کردم ولی نتیجه ای ندیدم

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کدوم روش رو امتحان کردی

تسلا

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
اخه دوتا روش داره یکی هروز ساعت 3 و 6 و9 یه چیزی رو مینویسن یکی هم که دایره میکشن کنارش 369 مینویسن

دایره

منم امتحانش میکنم کاش جواب بده نیاز دارم

ببین یه نکته خیلیییی مهم

تا خواستت برآورده نشده واسه یه خاسته دیگه از قانون استفاده نکن

آرزوی قشنگترین ها برای تویی که داری اینو میخونی گلی 🤍🦊باردار نیستم روزشمار هدفمه🍭🧡

یعنی روزی ۵۵ بار تا ۵ روز ؟؟‌ جواب داد عزیزدلم ؟! 

اره جواب داد 

من ۵ روز ۵۵ بار می نوشتم من گوشی موردعلاقه ام رو جذب کردم 

اینجوری

آرزوی قشنگترین ها برای تویی که داری اینو میخونی گلی 🤍🦊باردار نیستم روزشمار هدفمه🍭🧡