2777
2789
عنوان

کنکوریا 🥲🥲

163 بازدید | 18 پست

من امسال میرم کلاس یازدهم 

بعد هنوز مشاور تحصیلی ندارم ، قصدم ندارم مشاور بگیرم رشتم انسانی هست چطور دهم رو جمع بندی کنم ؟

از اول شروع کنم بخونم ؟ تست ؟ یا آزمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همین تابستون رو بشین دهم رو کامل ببند اگه توانشو داری که آزمون شرکت کن اگه نه دانلود کن بزن تو خونه یازدهم که رفتی+مدرسه تستی تشریحی همه جوره بخون همینجوری بخور کتابارو اصطلاحا انشالله موفق باشی

من ۱۳ روز دیگه کنکور دارم وهیچ غلطی نکرد ولی اگه هدف داری تابستون رو حتما دهم و یازدهم رو جمع کن هر هفته رو برار برای یه کتاب مثلا ریاضی دهم و کلا کتابو بخون و هر درسی که خوندی سریع برو تستاشم بزن بعد تست هایی که نکته داره و مهمه پیشش ستاره بزن که نزدیک کنکور همونارو دوره کنی و تابستون حتما پرونده دهم و یازدهم ببند ،الکیه میگن دوازدهم میتونی جمع کنی دوازدهم خودش کلی درس داره و سخته اون موقع

همش نیاز هست ، بین اگر بخوام توضیح بدم از حوصله خارج هست من اکثر چیزهایی که بلدم رو از نت و تحقیق یاد گرفتم نه مشاور یک کانال تلگرامی معروف هم هست به اسم سیب ترش سرچ کنی میاد بالا اگر نبود بگو لینک بدم واقعا همه چی رو کااامل میگن من مشاور خصوصیش هم گرفتم با اینکه خوب بود ولی فرقش با مطالب رایگان همون نظارتش بود وگرنه همه چیز رو کامل توضیح دادن اگر وقت بذاری خودت مشاور میشی اصلا عزیزم.😂

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
من ۱۳ روز دیگه کنکور دارم وهیچ غلطی نکرد ولی اگه هدف داری تابستون رو حتما دهم و یازدهم رو جمع کن هر ...

نه بقچه ای خوب نیست باید همه درس ها با هم پیش بره که فراموش نشه.

از همین حالا شروع کنم یا یه کم استراحت کنم ؟

بسته به کششته دیگه 

ببین یه هفته ای میتونی اوکی بشی یا نه

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                
نه بقچه ای خوب نیست باید همه درس ها با هم پیش بره که فراموش نشه.

بنظر من این روش غلطه و ادم هیچ درسی ر تموم نمیکنه  سته میشه ولی اینطوری مشخصه کی تموم میشه و انگیزه میگیری

از همین حالا شروع کنم یا یه کم استراحت کنم ؟

به نظرم اگر خوب درس خوندی یا نیاز داری حدود یک هفته کاملا استراحت کن بعدش شروع کن ولی ببین نه از این ور بوم بیافت نه از اون طرف بعضی ها میگن ۱۰ و ۱۱ اصلا نخون خسته میشی بعضی ها میگن بکش بخون رقابت هست و...ولی ببین درست اسن هست که تو ۱۰ و ۱۱ رو بخونی ولی خیلی فشار نیاری و نیروی اصلی رو بذاری برای ۱۲ ام یعنی تو امسال حدود ۵ ۶ ساعت ولی منظم و پیوسته بخونی خیلی خوبه پیوسته بودن مهمه.