2777
2789
عنوان

صندوق دار فروشگاه کسی هست؟🥺

251 بازدید | 8 پست

دنبال یه کار نزدیک خونمونم فقط همینو دیدم😢 

کار با اون دستگاه راحته؟ 

اگه یکی بیاد یه چیزی از فروشگاه بدزده من باید پولشو بدم چون حواسم نبود؟😢

حقوق هفت ساعت کار چقدره

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

خیلی بدین  

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کار میکردم منتها فروشگا سورنا شخصی بود نه دولتی

نه دزدیدی میشد به حسابم نمیزد ولی باید حواست باشه ک بعضی از دزد ها داعیما و خودم تو ی سالی ک بودم ۴ تا از اشتا هارو مچشونو گرفتم دستگاشتم کار باهاش اسونه دو روزه یاد میگیری حقوقم به من ۸ ساعت کار ۱۸۰۰ میدادن

خوبه که

آخه بلد نیستم

میترسم برم هی اشتباه حساب کنم😐🤕

من کار میکردم منتها فروشگا سورنا شخصی بود نه دولتی نه دزدیدی میشد به حسابم نمیزد ولی باید حواست باش ...

آها چه خوب

اون لباس فرمی که میدن تو پولشو میدی؟😬

هشت ساعت انقدر حقوق مال کِیه؟ الان هشت ساعت کار کنی سه تومن رو میدن دیگه؟ 

روپوش نداشتم ولی لباسم باید مرتب میبود مال ۸ ماه پیش

نمیدونی جاهایی که روپوش میدن با هزینه خودشونه یا نه؟ 

مرسیی💗