سال ۹۶ من یه دوستی داشتم دختر ها البته دوست مجازی ولی تو شهر خودمون ک خیلیم کوچیکه و مثلا پیاده تا خونه اون دختره نیم ساعت و اینا راهه خیلیم دختر خوب و با معرفتی بود بعد من تمون سالم با یه پسره اشنا شدم واقعا عاشقش شدم اونم عاشقم بود بعد اون دوستم اومدگفت عاشق شدم گفت عاشق فلانی ک گفته خوشگله دوست پسر منو میگفت😐منم ب پسره پیام دادم سیر فحشش کردم اونم گفت غلط کردم من فاطیو دوس ندارم و اینا منم کلا از همه جا بلاکش کردم دوستامونو واسطه میکرد همه میگفتن گناه داره عکس میفرستاد گریه میکرد همش التماسم میکرد منم بهش برگشتم الان ۵ ساله با همیم بنظرتون من ادم بدیم؟ بخدا من روحمم خبر نداشتم ک اینا دوستن یا چیزی ولی بچه بودم قبول کردم باهاش بمونم اگه عقل الانمو داشتم اینکارو نمیکردم الان من ۲۱ سالمه پسره ۲۹ اون یکی دختره هم ۲۰ یبار ازش حلالیت گرفتم گفت هیچوقت نمیبخشمتون البته اون دختره هم زمانیکه با این پسره بود یه عکس برا من فرستاد بزارین بقیشو میگم
عکس یه پسره با رکابی گفت خاستگارمه گفتم فاطی باهاش دوستی؟ گفت نه گفتم اگه دوست نیستین این عکس از کجا اوردی گفت رو پروفایلش بود اخه عکس با رکابی رو تخت😐😐😐😐