2777
2789
قد میکشه زودتر میپزه وا نمیره پلو سفید تحویل میده

بدون خیس کردن هم همین میشه 

امتحان کردم 

تفاوتی نداره

حتی تو ری کردن برنج تاثیر نداره

شده برنج خشک رو مستقیم و خیس نکرده هم دم کنم 

همون بوده 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
بدون خیس کردن هم همین میشه  امتحان کردم  تفاوتی نداره حتی تو ری کردن برنج تاثیر ندار ...

والا من‌که یبار وقت نداشتم خیس نکردم برنجم قد نکشید و دونه های برنج کلفت شد 

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون خیس کردن هم همین میشه  امتحان کردم  تفاوتی نداره حتی تو ری کردن برنج تاثیر ندار ...

برنج و‌میشورن که سمومی که داره از بین بره 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

سلام

اگه فرصت دارید حتما برنج رو خیس کنید

چون داخل برنج قرص برنج میزارن 

چون بعضی سموم آبدوستن(یعنی در آب حل شده و اثر سمش از بین میره)

برای سیب زمینیم خوبه خیس بخوره چون نیتراتش به حداقل میرسه

برنج و‌میشورن که سمومی که داره از بین بره 

آره شستن که خیلی 

چندین بار میشورم اینقدری که دیگه آب سفید نداشته باشه و شفاف باشه 

نیم ساعت هم معمولا خیس میکنم 

دیدم که برنامه رو که میگفت این خیس کردن و آبکش کردن سموم رو خیلی کاهش میده (که البته من برنج رو آبکش نمیکنم) ولی دلیل آشپزی به نظرم نداره چندان 

یا من متوجه نشدم 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!