2777
2789
عنوان

ینی خطرناکه ؟

175 بازدید | 18 پست

باردارم عفونت قارچی دارم دکتر پماد داده اما من اصلا نمیتونم پماد استفاده کنم 

میگن اگر درمان نشه موقع زایمان بچه هم عفونت میگیره و خطرناکه

چیکار باید بکنم 

چقدر بارداری سخته هر روز یه جور اذیت میشم 

ازونطرف شکمم کار نمیکنه یبوست گرفتم 

معده درد و کمر درد شدید 🤦🏻‍♀️

منم امروز عفونت گرفتم چیکار کنم خوب شه دلم درد میکنه

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حتما با متخصص زنان راجب مشکلاتت بگو  زایمان طبیعی باعث انتقال میشه اگ سزارین کنی قارچ ها منتقل ...

اگر که طبیعی باشم نمیشه جلوشو گرفت 

من شنیدم عفونت قارچی کامل درمان نمیشه هیچوقت درسته؟ 

اره دیگه یکی از دلایل دل درد بارداری همین عفونته منم موندم 

خیلی حالم بده دلم بدجور درد می‌کنه دکترم هم نیست امروز

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
اگر که طبیعی باشم نمیشه جلوشو گرفت  من شنیدم عفونت قارچی کامل درمان نمیشه هیچوقت درسته؟

خب قارچ پوستی درمان داره ولی خب جوریه که ریشه کن نمیشه با آنتی بیوتیک جلوشو میگیری ولی بعد ی مدت باز هم میبینی در اومده باید خیلی خیلی مراقبت کرد و رعایت بهداشت چون قارچ ها بیشتر جاهای گرم رطوبت دار رشد میکنن  باید خیلی بهداشت و رعایت کنن و آنتی بیوتیک قوی مصرف شه 

خب قارچ پوستی درمان داره ولی خب جوریه که ریشه کن نمیشه با آنتی بیوتیک جلوشو میگیری ولی بعد ی مدت باز ...

من خیلی بهداشت و رعایت میکنم اما باز عفونت میگیزم نمیدونم علتش چیه 

منم امروز عفونت گرفتم چیکار کنم خوب شه دلم درد میکنه

مترانیدازول بیشتر دکتر ها تجویز میکنن/ اگ سوزش و تکرر ادرار هم همراهش داری فنازوپیریدن  خیلی خوبه ولی خب باعث نارنجی شدن ادرار میشه ک این بخاطر داروغه 

من خیلی بهداشت و رعایت میکنم اما باز عفونت میگیزم نمیدونم علتش چیه

من خودم هم درگیر عفونت و قارچ پوستی هستم  و این برام واقعا آزار دهندس ۲۱ سالمه ولی از ۱۵ سالگی درگیر بودم تالا هم با آنتی بیوتیک درمان میکردم ولی برگشت داشته ولی خب در کنار این داروها  میتونی دارو گیاهی استفاده کنی ک واقعا اثرشون بیشتره . ولی خب تو دوران بارداری منع مصرف دارن

من خودم هم درگیر عفونت و قارچ پوستی هستم  و این برام واقعا آزار دهندس ۲۱ سالمه ولی از ۱۵ سالگی ...

خیلی ازار دهنده اس 

میترانیدازول فکر کنم تو بارداری نمیشه مصرف کرد 

اوایل بارداری درد طبیعی ولی با عفونت درد یکم بیشتره   چند هفته اته ؟

پونزده هفته