2777
2789

من خاطره ای ندارم

ولی کاش از اول اینقدر جا نمیفتاد که اگه پریود شدی هیچ کس نباید بفهمه و آبروت میره و ...

اگه درد داشتی طوری رفتار کن که انگار حالت خوبه و تابلو بازی در نیار بفهمن

یه فر آیند طبیعی بود که اینقدر مخفی کاری نداشت و الکی گندش کردن و این یه ظلم بزرگ بود به همه دخترا

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
خب الان چند شد قدت😂

۱۶۷ فعلا شاید تا ۲۰ سالگی رشد کردم😜

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوم راهنمایی سر آزمون از کمردرد ودل درد داشتم میمردم رفتم دستشویی دیدم لباس زیر شده پر از خون داشتم سکته میکردم با گریه رفتم خونه مامانم واسم پد گذاشت و ارومم کرد ولی حالم از خودم بهم میخورد شبش مهمونی دعوت بودیم از استرس اینک شلوارم خونی نشه نرفتم از همون روز اولشم اعصابم خورد بود و بعد از گذشت ۷سال هنوزم قبل پریودیم سگ میشم تا تموم بشه 😂😂😂

من صبح میخواستم برم مدرسه که دیدم لباس زیرم خونیه مامانمو بیدار کردم گفتم بهم نوار بده گفت برو از فلان جا بردار بعد خوابید😐😐 همون روز ورزشم داشتیم چقدر معلم اذیت کرد😣

من کلاس دوم راهنمایی بودم پریود شدم از ترس وخجالت به کسی نمیگفتم وااای یادم میاد چقدر اذیت میشم بعد خونریزیم زیاد شد همش میرفتم توی دستشویی و میشستم تا خونا بریزه وتموم شه خیلی عذاب کشیدم لباس زیرم همش پرخون بود ولی به مامانم نمیگفتم فک میکردم چقدر دعوام کنه همونجوری میرفتم مدرسه یادم نمیره صندلیم پر شده بود اینقدر گریه کردم که دوستم فهمید بهم چادرش رو داد گفت بااین برو خونه منم پاشدم اول صندلی رو تمیز کردم بعد چادر پوشیدم رفتم خونه گریه و زاری کردم به مامانم گفتم اونم یه نوار بهداشتی داد بهم گفت اینو بزار چرا زودتر نگفتی 😐😔

خوبه عالیه.. شاید.. مگه چندسالته😂

عزیزی😍فعلا ۲۰نشدم🤐

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

قربونت گلم.. میدونم بیست نشدی میگم الان چندسالته

😍😍فداتم من اصلا سنم نمیگم ببخشید گلم