2821
2789
عنوان

بچه‌دارشدن

149 بازدید | 11 پست

سلام دوستان.. من جاریم ۳ تا بچه کوچیک داره و با خانواده شوهرم یکجا زندگی میکنند و بچه ها بی نهایت برای هممون مخصوصا خانواده همسرم عزیزن و دوستشون دارن.. من چندماهیه عروسی کردم و مادرشوهرم میگه توهم بچه بیار ولی من فعلا نمیخوام بیارم تا هم کمی زندگی دونفره داشته باشیم و هم اینکه گاهی فکر میکنم شاید بهتره این بچه ها کمی بزرگتر بشن و بعد من بچه بیارم.. شما چند وقت بعد عروسیتون به فکر بچه‌دار شدن افتادید؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه دار شدن امادگی خودت و همسرت رو میخواد فقط،فکر جاری و مادرشوهر نباش

بچه ما دقیقا یک روز قبل چهارمین سالگرد ازدواجمون بدنیا اومد

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز

نظر من اینه که خیلی فکرتو مشغول این مسائل نکن زندگی تو با شادی سپری کن 

هر چه خدا بخواد همون میشه

سعی کن از الان تحت تاثیر حرف و سبک زندگی دیگران نباشی و حوادث زندگیتو وابسته به دیگران ندونی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یک سال و نیمه عروسی کردیم 

ایشالله اخرای سال اقدام میکنم 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه دار شدن امادگی خودت و همسرت رو میخواد فقط،فکر جاری و مادرشوهر نباش بچه ما دقیقا یک روز قبل چهار ...

عزیزم خداحفظش کنه🙏😍 خیلی خوبه بعد از ۴ سال اینطوری کلی خاطرات دونفره دارید

عزیزم خداحفظش کنه🙏😍 خیلی خوبه بعد از ۴ سال اینطوری کلی خاطرات دونفره دارید

اره ولی خب...ممنونم عزیزم ایشالا شما هم بهترینها برات پیش بیاد🥰😍

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز

کلا از اول جلوگیری نکردیم

وسط عشق و حال دیدیم عه خداروشکر یه نی نی نصیبمون شد🙂😍

الان چهار ماه و نیمممه و پنج و ماه نیمه ازدواج کردم 😎😁😅

البته ک خیلی نی نی می‌خواستیم جفتمون ولی چون خودم ضعیفم فک نمی‌کردم انقد زود بشه که الحمدلله شکر شد😍🙂

فکر نمی‌کردم بشه،شُد🥺خُداشُکر🤍این زندگی ما رو کجا بُرد🥺خداشُکر🤍یا رب نظر تو برنگردد 🫀🤲🏻
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز