2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راضی بودی از مرکز مام؟ کدوم دکتراش بهترن ؟ قبل ای وی اف عکس رنگیم گرفتی؟

من با دکتر تمیری بودم اره واقعا کار پانکچر و انتقالش عالی بود و سرش خلوته ولی دکتر علیرضایی هم عالیع سرش خیلیییی شلوغه اگه میتونی معطلی رو تحمل کنی من بهت دکتر علیرضایی رو پیشنهاد میدم چون با تجربه تره.

اره از سال قبل گرفته بودم تا یکسال قابل قبوله که گفتن لارم نیس دیگه انجام بدی.

من با دکتر تمیری بودم اره واقعا کار پانکچر و انتقالش عالی بود و سرش خلوته ولی دکتر علیرضایی هم عالیع ...

بنظرت منکه راهم دوره ارزش داره بیام تهران برای آی وی اف یا همینجا توی شهر خودم انجام بدم

بنظرت منکه راهم دوره ارزش داره بیام تهران برای آی وی اف یا همینجا توی شهر خودم انجام بدم

من از کرمانشاه رفتم تهران و واقعا به سختی و هزینه هاش می ارزید. چون میبینم کسانی که اهواز  یا مشهد بودن پانکچر یا انتقال داستن ولی نتیجه نگرفتن اومدن مرکز مام.

این سختی رو میکشی ولی شانست بیشتره و امکان دوباره کاری کمتره. کلا بستگی به مشکلت داره.

من از کرمانشاه رفتم تهران و واقعا به سختی و هزینه هاش می ارزید. چون میبینم کسانی که اهواز  یا م ...

راستش من کلا دوبار اقدام کردم دوبارم باردارشدم و خازج رحمی بودن لوله رو برنداشتن و بادارو رفع شد علت واسه مشکلم پیدا نشدمیگن بازم احتمالش هست یا باید لوله بردارم طبیعی اقدام کنم یا اینکه آی وی اف کنم نمیدونم چیکار کنم

اخه میدونی دوبارتجربه بد دارم جونم میلرزه اسم بارداری میاد

من سه بارپانکچرکردم دوبارم انتقال باردوم انتقال باردارشدم دوقلو که متاسفانه هفته ۱۸بارداری سقط شدن ولی بازم امیدوارم والان سیکلمو از اول دارم شروع میکنم امیدتون بخدا باشه انشالله نتیجه میگیرید