2777
2789
عنوان

اگر بهتون تجاوز شد...

1172 بازدید | 49 پست

‏اگر بهتون تجاوز شد دستشویی نرید،حموم نرید مسواک نزنید و لباستون رو در نیارید اما اگر مجبور شدین،با دقت در بیارین و تو پلاستیک تمیز قرار بدین.

بعد فورا برید کلانتری تا شمارو برای معاینه کامل بفرستن پزشکی قانونی تا آثار جرم(مایع منی،خون،جای کبودی،کوفتگی)‏کامل ثبت شه.

تو پزشکی قانونی ازشون بخواید تا از شما آزمایش خون و ادرار جهت بیماری های مقاربتی یا حتی خوراندن احتمالی داروهای خواب آور یا الکل گرفته بشه. حتی اگه اون لحظه قصد ندارین شکایت کنین،تمام این مراحل رو طی کنین تا مدرکی علیه متجاوز داشته باشین "شاید بعدا نظرتون تغییر کرد"

_رادمهر_

اکثرا بخاطر ابرو سکوت میکنن

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونلحظه ادم فق دلش میخاد بمیرع🚶‍♀️

یک عدد۸۲عنتر😁بعضی وقتا حالم خوبه بعضی وقتا بد غمگینم به اندازع تمام عمرم ولی میخندم چون زندگی هیچی نیست🥲🤍 خدایا غمگینم صدامو میشنوی غمگینم   عجب دریای سحر امیزیه غمای عالم عجب بغض گرونی من خودم سرمایه دارم      هرکی ی بیو میزاره دیگران بهم بد کردن اما هیچکس گوهایی ک خودش خورده رو یادش نمیاد😏
اکثرا بخاطر ابرو سکوت میکنن

مردشوراون ابرویی ببرن که قراره یه متجاوز توجامعه بخاطرش ول بچرخه بابا

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   

خدایااا😑 کی تموم میشه این دنیا😞

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

و اینکه تا ۳ روز قابل تشخیصه 

اگه تا ۳ روز برن پزشکی قانونی کارشون بهتر پیش میره وگرنه ک هزارجور مدرک باید بیارن

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😑😑😑😑 دهنتو ببند با این تاپیک زدنت

چه مشکلی داشت😐😐😐

همین مسئله رو هزاران نفر نمیدونن

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
یه دور از جون یا خدایی نکرده بگین هیچی ازتون کم نمیشه ها😐

به چه چیزایی فک میکنید😐

اصل قضیه رو ول میکنی به تعارف و تشریفات میپردازی؟انگار اگه من بگم خدای نکرده دیگه پیش نمیاد یا اگه نگم پیش میاد حتما

تمام تنم لرزید الهی واسه هیچ کس پیش نیاد حتی تصورش هم وحشتناکه الهی هر چی متجاوزن درد بی درمون بگیرن 

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱