maaaaaaahhhhh مدیر استارتر عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 14 عنوان سلام نهمی ها 109 بازدید | 7 پست امروز تیزهوشان رو چیکار کردین چند تا رو حواب دادید ؟به نظرتون آزمون چطور بود ؟ فک میکنید قبول بشید ؟ 1401/03/27 | 12:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmmmmdmdndndnn عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 180 آره،آزمون نسبتا خوب و راحتی بود نسبت به آزمونای پارسال،مخصوصا اینکه اونقدر محاسباتی نداشت
منناممستعارندارم عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 380 نمیدونم والا من باید برم نمونه دولتی سوم تیره شما چی؟
یادمادرگمنام عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 1378 سلاممن استعداد تحلیلی هارو ۲۰تا جواب دادم استعداد تحصیلی ۳۷زمان استعداد تحلیلی کم بود و مقداری سخت نمیدونم واقعا شانس قبولی دارم یانهشما چطور دادین؟ چادری گَشتَن مَن قصه نابی دارَد💞. اوقَسَم داده مرا حافظ خونَش باشَم🥺💓
یادمادرگمنام عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 1378 آره،آزمون نسبتا خوب و راحتی بود نسبت به آزمونای پارسال،مخصوصا اینکه اونقدر محاسباتی نداشت بله آزمون خوبی بود...اما به نظر من استعداد تحلیلی ها نسبت به سال های قبل یه مقدار سخت بود چادری گَشتَن مَن قصه نابی دارَد💞. اوقَسَم داده مرا حافظ خونَش باشَم🥺💓
mmmmmdmdndndnn عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 180 بله آزمون خوبی بود... اما به نظر من استعداد تحلیلی ها نسبت به سال های قبل یه مقدار سخت بود امسال کلا تیپش جدید بود،من دیگه اون آخرای هوش کلامی رو نزدم،مستقیم رفتم هوش تصویری
یادمادرگمنام عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 1378 امسال کلا تیپش جدید بود،من دیگه اون آخرای هوش کلامی رو نزدم،مستقیم رفتم هوش تصویری بله زمان هم کم بود من استعداد تحصیلی ۲۰دقیقه اضافه آوردم استعداد تحلیلی کم ... چادری گَشتَن مَن قصه نابی دارَد💞. اوقَسَم داده مرا حافظ خونَش باشَم🥺💓
maaaaaaahhhhh مدیر استارتر عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 14 آره منم واقعا نمیدونم چیکار کردم وقت برای تحصیلی ها زیاد بود دقیقا یک ربع بیکار نشسته بودم ولی سوالات استعداد تحلیلی هم وقتش کم بود و هم به نظرم سوالات اولش وقت گیر بودن 😕