راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دیگه تو این مسائل هر کی طرف خودشو میگیره..برادر من اخلاق نداره..دهتره هم هم همیتطور...ولی هر چی یود داداشم بهشون بی احترامی نکرد ولی دختره استکان چای داغو پرت کرد رو صورت داداشم..رو مادرمم دست بلند کرد ...شروع دعواشونم از اینجا بود ک برادرزنش ب داداشم گفته بود یکی دو تا از سکه های مهریه رو بیار بده
مهریه میزنید به نام طرف سنجیده بزنید که از اخر بدبخ نشین
اونا میگفتن ۱۱۴ تا..خیلی زور زدیم اون موقع کردیم ۴۴ تا...ولی ب قران از روز عقد شروع کردن خانوادگی ک مهریه کمه..زیادش کنید...دا اشمم زیاد نمیکرد میگفت دیگه عقد کردیم چ زیاد کردنی..ک ی روز داداشش گفته بود تو فقیری اگه داری بیار دو سه تا سکه بده بینم...ک از همونحا دعواها شروع شد..دختره چای داغ انداخت صورت داداشم
دیگه تو این مسائل هر کی طرف خودشو میگیره..برادر من اخلاق نداره..دهتره هم هم همیتطور...ولی هر چی یود ...
با این اوصاف بزرگترین لطف را دارن به هم میکنن که دارن الان جدا میشن. در ضمن مهریه بیشتر از 14سکه را قبول نکنید. الان دیگه کمتر پیش میاد مهریه بالاتر بزنن