2777
2789
عنوان

مهریه

222 بازدید | 17 پست

سلام..برادرم داره از زنش جدا میشه تو دروان عقدن..طلاهایی ک براش گرفته بودیمو نیتونیم پس‌بگیریم یا ب عنوان مهریه حساب میشه؟؟؟

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر‌کنم خودشون حساب کتاب میکنن مهریه رو ...‌میتونین توافق کنین به قاضی بگین  ولی شنیدم هدیه عق ...

اصلا اهل توافق نیستن..با اینکه تو دوران عقدن حتی شکایت اجرت المثلم کرده..ی قرون مهریه شم توافق نمیکنه

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم
اصلا اهل توافق نیستن..با اینکه تو دوران عقدن حتی شکایت اجرت المثلم کرده..ی قرون مهریه شم توافق نمیکن ...

مهریه میزنید به نام طرف سنجیده بزنید  که از اخر بدبخ نشین 

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود 
چرا میخان جدا شن

دیگه تو این مسائل هر کی طرف خودشو میگیره..برادر من اخلاق نداره..دهتره هم هم همیتطور...ولی هر چی یود داداشم بهشون بی احترامی نکرد ولی دختره استکان چای داغو پرت کرد رو صورت داداشم..رو مادرمم دست بلند کرد ...شروع دعواشونم از اینجا بود ک برادرزنش ب داداشم گفته بود یکی دو تا از سکه های مهریه رو بیار بده

سلام طلاها ربطی به مهریه نداره. اگر دختر باکره هست در زمان عقد نصف مهریه بهش تعلق میگیره.  ا ...

فاکتور داریم...مهدیه ش ۴۴ تا..باکره هم نیست 

دیگه تو این مسائل هر کی طرف خودشو میگیره..برادر من اخلاق نداره..دهتره هم هم همیتطور...ولی هر چی یود ...

ایشالا شر دور بلا دور ... ایشالا از خر شیطون بیان پایین درست بشه

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
مهریه میزنید به نام طرف سنجیده بزنید  که از اخر بدبخ نشین

اونا میگفتن ۱۱۴ تا..خیلی زور زدیم اون موقع کردیم ۴۴ تا...ولی ب قران از روز عقد شروع کردن خانوادگی ک مهریه کمه..زیادش کنید...دا اشمم زیاد نمیکرد میگفت دیگه عقد کردیم چ زیاد کردنی..ک ی روز داداشش گفته بود تو فقیری اگه داری بیار دو سه تا سکه بده بینم...ک از همونحا دعواها شروع شد..دختره چای داغ انداخت صورت داداشم

دیگه تو این مسائل هر کی طرف خودشو میگیره..برادر من اخلاق نداره..دهتره هم هم همیتطور...ولی هر چی یود ...

با این اوصاف بزرگترین لطف را دارن به هم میکنن که دارن الان جدا میشن. در ضمن مهریه بیشتر از 14سکه را قبول نکنید. الان دیگه کمتر پیش میاد مهریه بالاتر بزنن

شکایت جدای از مهریه تقدیم دادگاه کنید و تقاضای استرداد طلاها را بکنید. فاکتورها را هم ضمیمه کنید

مرسی از راهنمایی خوبت

ممنون