2821
2789

وضو نداره عزیز دلم

کاشت انجام نده 😘 

نماز و غسل هات میمونه گردنت

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم قبول نیست نمازت

من سالهاست ناخنم کاشته و با وضوی جبیره میخونم نمازمو

ولی درنهایت میدونم این نماز و وضو صحیح نیست

منم فقط جهت رفع تکلیف و ارامش خودم میخونم

اگه واقعا برات مهمه از خیر کاشت بگذر

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
اگه مذهبی ای باید قبول کنی ک‌ ایراد داره چون وضو جبیره مگه خدایی نکرده زخم یا سوختگی باشه 

زنگ زدم حرم گفتن اگه واجبه کاشتو انجام بدین جبیره بگیرین 

وگفت اگه واجب نیست واست انجام نده کارتو ولی واجب بود...

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍

انجام دادم قشنگم  گفتن با جبیره درسته 😘

نه عزیزم کلاه شرعیه 

وضوی جبیره برای مانعی ک نشه برطرف کرد ولی کاشتو به راحتی میشه ریمو کرد پس وضو نداره 

غسل هم نداره

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
نه عزیزم کلاه شرعیه  وضوی جبیره برای مانعی ک نشه برطرف کرد ولی کاشتو به راحتی میشه ریمو کرد پس ...

زنگ زدم حرم 

گفتن که واجب باشه اشکالی نداره با جبیره انجام بدین 

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍

عزیزم قبول نیست نمازت من سالهاست ناخنم کاشته و با وضوی جبیره میخونم نمازمو ولی درنهایت میدونم این ...

خوشبحالتون ک نماز میخونین🥲🥲

چ قلب مهربونی