والا من رفتم انگشتری خریدم طلافروشه گف میخا بشه ۲ تومن د نمیدونم
تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم.
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
بله ولی نه اونقدری که فکرشو کنی شاید تا ۱۰۰ ۱۵۰ بیاد پایین
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
هر سال همینطور از قبل عید قربان و عید غدیر میره بالا محرم میاد پایین
من مطمعنم که پایین نمیاد پسرعموی شوهرم تو بازارع طلافروشی داره تاالان که هرچی گفته درس بوده شاید مثلا ۲۰ ۳۰تومن بیاد پایین اما باز میره بالا زیادم میره
این افزایش قیمت حبابه واسه اینکه مردم از ترس بالاتر رفتن قیمت هجوم میبرن برا خرید و حباب میترکه وقتی به یه سطحی از تقاضا برسه