2777
2789
عزیزم پروسه طلاق ما دو سال طول کشید اصلأ نبود تو زندگی مشکل روحی داشت گذاشته بود رفته بود تنها زندگی ...

اتفاقا نظرم اینه هر چه زودتر باید خلاش پر بشه والا همش تو ذهنت اینکه چرا اینطور شد چرا اینکارو نکردم چرا اون کارو نکردم...

البته هرکسی شرایطش فرق میکنه

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط نظرم بود قصد توهین یا بی احترامی نداشتم خدای نکرده 

ناراحت نشدم عزیزم رو هم بهمین خاطر گفتم که فکر نکنید ناراحت شدم  

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
سلام  یک سوال دارم  خانمی که جدا شده اگر با پسر مجرد ازدواج کنه  در زندگی دچار عذا ...

نه چه عذاب وجدانی 

اما خیلی آدمش و خانواده اش مهمه ، چون در خیلی مواقع کوفت آدم میکنن زندگی رو ، خود پسره هم دوست داشته باشه خانوادش مجابش میکنن که سرت کلاه رفته 

یعنی به فرهنگ و محیط و خانواده ارتباط خیلی نزدیکی داره ، من با اینکه در سن کم مطلقه شده بودم و یه پسر داشتم که با پدرش زندگی میکرد خیلی پیشنهاد مجردها رو برای ازدواج می‌گرفتم بخصوص چون کارمند بودم ، ولی من با آگاهی تصمیم گرفتم که با کسی ازدواج کنم که خودش پدر باشه و احساس منو درک کنه نسبت به فرزندم و درضمن ازدواج قبلی داشته باشه که بفهمه کسانی که ازدواج قبلی داشتن هیولا نیستن یک فرد بسیار معمولی و ای بسا خیلی خوبتر و لایقتر از مجردها ، الان هم بعد از شش سال خدارو صد هزار مرتبه از این تصمیم خودم فوق العاده راضی ام ، تازه شش سال فاصله بین طلاق و ازدواج مجدد دادم و خیلی با تحقیق و آگاهی وارد زندگی شدم 

آره منم احساس میکنم اگه طلاق بگیرم تنهایی بهم فشاربیاره  

اول که هر چی بخیر صلاحتون هست رقم بخوره ولی

اگر جدا شدین حتما سرتونو شلوغ کنید من اینقدر برا خودم کار درست کرده بودم شش صبح بیدار میشدم ده شب از خستگی بیهوش بودم...

طبیعتاً بعد از طلاق حرف و حدیث و نگاه ها عوض میشه خیلی باید مراقب اخلاق و رفتارت باشی و خیلی با وقار و متین تر باشی تا مورد تهمت قرار نگیری بخاطر مطلقه بودنت ...

من حتی تو جمع خواهرام که همسراشون بودن کمتر از قبل حرف میزدم  یا بامامانم تو آشپزخونه بودم یا با بچه‌ها بازی میکردم خیلی کم اظهار نظر میکردم... اصلا خیلی ها بعد از ازدواج مجددم تازه فهمیدن جدا شدم در مورد طلاقم حرف نمیزدم و اظهار خوشحالی یا غم نمی‌کردم کاملا عادی بودم .... و هر کسی میفهمید میگفتم بدرد هم نمیخوردیم کنار هم بودیم ولی برای هم نبودیم تمام

نه چه عذاب وجدانی  اما خیلی آدمش و خانواده اش مهمه ، چون در خیلی مواقع کوفت آدم میکنن زندگی رو ...

احسنت 

آفرین به شما 

دقیقا اگر پسر مجرد باشه خانواده اش حتی اگر بهترین دختر هم باشه کلی حرف میزنن و نظرش را تغییر می‌دهند و به نظرم مرد اگر بفهمه خانمش قبلا ازدواج داشته به خودش هم اجازه خیانت میده 

دقیقا این مورد برای دوستم پیش آمد 

چون یک بار نامزد کرده بود شوهرش بهش خیانت کرد و گفت فقط برای آرامش دلم این کار را کردم

خدارو شکرکه زود گذشت برات شرایط من خیلی سخته خیلیییی

خدا کمکت می‌کنه فقط به درگاه خودش بخواه التماس کن سخته میدونم ... اول توبه کن بعد ازش بخواه باورت نمیشه چقدر قشنگ کمکت میکنه.... من دست خدارو دیدم هم تو رهاییم از اون زندگی هم وصل شدن به این زندگیم ...

دعای صد صلوات رو هم بخون تو نت سرچ کنید هست

خدارو شکرکه زود گذشت برات شرایط من خیلی سخته خیلیییی

منم شرایط سخت خودمو گذرونده بودم... واقعا منتظر نتیجه خوب از طرف خدا بودم و ازش میخواستم .... ظاهر طرف موجه کار معتبر اما باطنا و ذهنی مشکل داشت .... منم تلاشمو برا حفظ زندگیم کردم اما دیگه فایده نداشت با توافق جدا شدیم

منم شرایط سخت خودمو گذرونده بودم... واقعا منتظر نتیجه خوب از طرف خدا بودم و ازش میخواستم .... ظاهر ط ...

مال من انتخابم بین بد و بدتره اگه طلاق بگیرم بدتره ولی احساس میکنم اونطوری امید به ازدواج دوباره دارم

احسنت  آفرین به شما  دقیقا اگر پسر مجرد باشه خانواده اش حتی اگر بهترین دختر هم باشه کلی ...

دقیقا ، آدمهایی که برای ازدواج انتخاب میکنیم متفاوته ، مثلا ممکنه بعضی آقایون خیلی روشن و باشعور باشن اما من تا حالا ندیدم چون انسان رو تجربه پخته می‌کنه و تا وقتی چیزی به سرت نیاد خودت رو مبرا می‌دونی و فکر می‌کنی این چیزا برای تو اتفاق نمی‌افته ، علاوه براین مردها معمولا تنوع طلب هستن و نقطه نظر جنسی هم به ازدواج یا کلا مقوله جنس مخالف دارن که البته طبیعیه ، مرد در کشاکش زندگی و با تجربیات پخته میشه و مرد بار میاد ، من مورد داشتم دوستم دختر یک فرد بسیار متمول و پولدار با خونه و زندگی و بیسار بسیار زیبا چون قبلاً ازدواج کرده بود در ازدواج مجدد با یک پسر مجرد کارش به طلاق مجدد کشید با اینکه اصلا بچه هم نداشت ، در حالیکه پسره خودش رو کشت تا اینو بگیره ، من همون موقع پیام خودم رو گرفتم و قرار خواستگاری با یک پسر مجرد رو از طریق خانوادم بهم زدم ، پسره حتی یادمه گریه کرد اما من گفتم تصمیم خودمو گرفتم که من زن یک پسر نمیشم 

چند سالگی ازدواج دوم رو انجام دادین خودتون هم بچه داشتی از ازدواج آول ؟

۲۳ازدواج اولم ،۳۲جداییم بچه هم نداشتیم

۳۲ازدوج مجددم