2777
2789
شما هم بچه داشتین ؟ همسرش فوت کرده یا طلاق ؟

نه من بچه نداشتم ... جدا شده بودن همسر سابقش اسکیزوفرنی داشت

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
من الان متوجه نشدم جدا شدین یا میخواین جدا بشین؟

جدا شدم سال ۹۸ ،ششماهه بعد تو ۹۹با همسرم ازدواج کردم

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا شدم سال ۹۸ ،ششماهه بعد تو ۹۹با همسرم ازدواج کردم

امید به خدا خوشبخت باشین

🐣ی افسانه هست که میـگه:شاید عشق همون حسیـه که قـ♥لبهاتونو با هم عوض میکنید، بیقرار میشین برای همینه که بدون هم حس بدی دارین چون بدن میخواد قـ❤لب اصلیش کنارش باشه...به نظرم این قشنگترین تعریفِ عشقه🐣دوسـℒℴνℯـت دارمـــــ🐣دوریم از هم ولی من چطوری میفهمم تو دلت چی میگذره انگار ی طناب از قـ❤لبت به قـ❤لبم وصله...دوسش دارم میدونی چرا؟ چون وقتی ناراحتش میکنم،خودم بیشتر ناراحت میشم،وقتی ازش دور میشم خودم بیشتر احساس تنهایی میکنم.وقتی دلتنگشم دنیای خودم تاریکتر میشه نمیدونم چجوری امد وسط زندگیم،اما شد،تموم وجودِ من❤🐣 دوست داشتن اینکه وقتی میدونه رو چیزی حساسی یا از کاری بدت میاد حواسش هست که ناراحتت نکنه...🐣goftino.com/c/EcZL9x                                                                                                                                  
 امید به خدا خوشبخت باشین

سلامت باشید عزیزم... امیدوارم همه براشون بهترین رقم بخوره

چرا همچین حسی داری ؟

نمیدونمـ

یه حس مثل یه یقین باهامه 

انگار دوتا راه دارم

یکی اینکه تو زندگی خودم بمونم 

یکی اینکه طلاق میگیرم و بعد سه ماه با یه ادم ب شدت احساسی و تنها ازدواج میکنم  البته فعلا دارم زندگیمو میسازم 

اگه نشد راه دومو میرم

راستی یه تجربه که بهم گفتن و مجربه و منم انجام دادم و سوره یاسین رو به نیت ازدواج ده بار بخونید ...

من خوندم تو شبای قدر و بعد از یک ماه ازدواج کردم...

قبل از ماه رمضون گفته بودن که یه نفر هست با این مشخصات ولی چون من بچه نداشتم واسطه ازدواج مون  بخاطر بچه‌ها از جانب ما جواب رد داده بودن انگار .... بعد از ماه رمضون مجدد خانواده همسرم میرن سراغ واسطه تازه اون موقع شماره پدرمو بهشون دادن و ...

سلام 

یک سوال دارم 

خانمی که جدا شده اگر با پسر مجرد ازدواج کنه 

در زندگی دچار عذاب وجدان نمیشه 

یعنی یک جورایی حس بد داشته باشه؟ 

برعکسش که می‌دونم مردها خیلی پر رو هستن و حق خودشون میدونن

چه زود مگه میشه تو شش ماه تجربه زندگی با یک نفر رو فراموش کرد ؟

عزیزم پروسه طلاق ما دو سال طول کشید اصلأ نبود تو زندگی مشکل روحی داشت گذاشته بود رفته بود تنها زندگی می کردم ....منم دو سال قبل دل کندم ... فقط منتظر بودم طلاقم بده