2777
2789
عنوان

شوهرم و مادرم

2449 بازدید | 67 پست

بچه ها من با دخالتای مامانم خ مشکل دارم ی عمر تو زندگیم دخالت کرد باعث دوبار ازدواج تحمیلی شده و طلاق .تازگی دوساله فهمیدم با چ نیرنگهایی بدبختم کرده بدتر شده همه رو بجونم انداخته برادرا خواهرا دختر برادرم رو .بدگویی ب زن دایی‌ام. خاله ام .زندگیمو تباه کرده .تهدیدم کرده بخوام مستقل بشم تهمت خراب بودن بهم میزنه داره با تهدید مجبورم میکنه از شوهردومم جدابشم اونم لنگه مامانمه ولی باز لااقل بااون بودم از مامانم دور بودم خودش تلفنی شوهرم تحریک می‌کرد یادش داد ازم پنهونکاری کنه پولشو قایم کنه مثلا ب کارت شوهرم پول میداد بعد میگفت بهم نگه .اینم بی پول بود ازخداخواسته .مثلا یخچال قراربود شوهرم بخره .بعد عقد مامانم انگار یواشکی پولشو ریخته ب کارتش بهم گفته بمن نگه اونم کلا یخچال نخرید هیچ پول بالا کشید هیچ از دروغ گقت مامان خودش پول یخچال رو داده ولی خرج تو کردم گفتم کجا موقع مسافرت ک هزینه هتل از کارت خودم دادم .خورد خوراکمون ک یکتومنم نشد .منت نیذاره مامانش پول نداره ی زن خونه داره .کلاس میزاره مامانم یعالمه زمین داشت فروخت وگرنه الان تیلیادر بودیم .پس‌فردا امتحان دارم مامانم اشکمو درآورد سرم درد میکنه بهش گفتم همین چندروز امتحان زجرم نده لج میکنه اذیت میکنه چکارکنم 

شاید احساس تنهایی می کنه برا همین سعی داره تو رو از بقیه جدا کنه و پیش خودش نگه داره. با مشاور مشورت ...

سه تا دختریم خواهر برادرم پیششن بااونا همدسته زندگی منو خراب کردن .علنی خواهرم با پررویی گفت از شوهرت باید جدابشی گفتم بتوچه ب زندگیم فضولی نکن گفت مامان بیل اینو بنداز بیرون .انگار خونه بابام تصاحب کرده چون درآمد داره ب مامانم پول میده مامانم خودش ماهی ۱۰ اجاره میگیره از مستاجر بازم حریصه از خواهرمم پول میگیره خواهرمم عقده ای زورمیگ بمن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه تا دختریم خواهر برادرم پیششن بااونا همدسته زندگی منو خراب کردن .علنی خواهرم با پررویی گفت از شوهر ...

حتما به موقعیتت یا کلا به زندگیت حسادت می کنن. آدما دو دسته ان. یا خوشی و پیشرفت ادم بالاتر از خودشونو می بینن و تشویقش می کنن یا سعی می کنن اونو هم بکشن پایین و مثه خودشون بدبختش کنن.  اگه همسرت منطقیه بهش بگو که اینا بددلن و به من میگن ازت جدا بشم سعی دارن رابطمونو خراب کنن دیگه بهشون رو نده. خوبی ما رو نمی خوان

باورم نمیشه چنین مادرایی وجود داشته باشه انگار مادرشوهرته

کاش مادرشوهر بود جرات نداره ب زندگی دوتا برادرم دخالت کنه ب زن داداشام هی محبت میکنه چون میدونه حسابشو میرسن من بدبختم ک مثلا مادرمه یبار ی بلایی سرم اورده ب وکیل گفتم گفت ازش شکایت کن میندازن زندان ب مامانم گفتم گفت شکایت کنی جلو قاضی گریه میکنم چون مادرم تو فرزند حق بمن میدن .

بخدا مادرشوهر سابقم خ خ پلید بود اون شرف داره ب مادرم .سردختراش بلا نیاورد مادرم آورد مادرخودم بهم تهمت زد ۸ماهه حامله بودم ب کتکم داد بابام منو  زد

خیلی دوس دارم کمکت کنم  لااقل باحرفام آرومت کنم  منم دقیقا اینجوریم ی درد کشیده ک کسی پش ...

فرصت نمیده حتی امتحانام بدم تا فهمید تاریخشو صبر کرد الانک دوروز ب امتحانمه بخدا چندساعت اشک ریختم چشمام ورم کرده زجرم داره میده .یکسره دروغ و تهمت بهم میزنه

با این همه توضیحت یه چیزو نفهمیدم

کی تورو مجبور به معاشرت با خونوادت میکنه؟

کی تو رو محبور به ازدواج میکنه؟

چرا به حرف مردم اهمیت میدی...مادرت بگه خرابی چی میشه؟نهایتش اینه که باهاش قطع ارتباط میکنی.

اگه واقعا اوضاع به این وحشتناکیه که تعریف کردی من بودم از همه میبریدم میگفتم گور بابای شوهر و خواهر و برادرم کرده...مادرمم منو اینجوری میخواد بخواد نمیخواد مجبورش نمیکنم تحمل کنه نمیرم دیدنش

난 물만난 물고기 soak up the music

موندن کنارهمچین خانواده ن تنها کمکت نمیکنه بلکه روز ب روز مریض ترت میکنه 

اعتماد ب نفستو ب هیچ وجه از دست نده ، تو میتونی زندگی برای خودت بسازی ک همه حسرت داشتنت رو بخورن 

ب خودت بیاااا

تو میتونی عزیزم 

خودتو دوست داشته باش

میشه بپرسم چند سالته وشاغلی یا ن؟؟

✨📸
حتما به موقعیتت یا کلا به زندگیت حسادت می کنن. آدما دو دسته ان. یا خوشی و پیشرفت ادم بالاتر از خودشو ...

شوهرم رو مامانم انتخاب کرد مث همدیگن .مامانم خودش دوبار ازدواج کرده پارسال تا حکم طلاقم اومد یبار رفتم خونش،یهو گفت آره من دوبار ازدواج کردم عرضه داشتم باباتو نگه دارم خاک توسرت ک دوتا شوهر کردی ازهردو طلاق گرفتی (بابامو با حقه بازی خونشو بنام خودش زدن دوبهم زنی و فتنه نگه داشت)

تو ۴۹سالگی هم سکته داد کشته

منم نرفتم محضر حکمم سوخت .باز رفته شوهرمو تحریک کرده منو طلاق بده 

فرصت نمیده حتی امتحانام بدم تا فهمید تاریخشو صبر کرد الانک دوروز ب امتحانمه بخدا چندساعت اشک ریختم چ ...

قطع رابطه کن بره بابا. از حلال هم حلال تره. اصلا فکر عاق والدین و اینا هم نباش چون داره زندگیتو از هم می پاشونه

موندن کنارهمچین خانواده ن تنها کمکت نمیکنه بلکه روز ب روز مریض ترت میکنه  اعتماد ب نفستو ب هیچ ...

۳۵.ن نمیذاشت برم سرکار دفعه اول ۱۷سالگی سالی ک کنکور داشتم بابامو پر کرد منو بده ب نوه خالم هرچی گفتم نمیخام ول نکرد معتاد فاسد کتک زن دراومد ب شوهرم گفت اینو بکش ولی طلاق نده باباش منو دعوا نکنه یبار بابامو تحریک کرد منو حامله کتک زد.بعد فوت بابام تونستم جدابشم باز داداشمو یادداد منو چاقو بزنه نزد ترسید ۱۵سالش بود .نزد.

با خودم گفتم دوباره ازدواج میکنم شهرغریب میرم دیگ برنمیگردم ولی آبرومندانه برم .بازم فتنه کرد نذاشت .خواستگار خوب داشتم پروند  راهشون نداد از پسره بمن دروغ کفت ازمن ب پسره.دوستم درحریان بود گفت مادرت انگار هووته حسادت میکنه شوهر خوب گیر بیاری.شوهر بی پول خودش انتخاب کرد گفتم نمیخام تهدیدم کرد تا ۳۰فروردین باید بری وگرنه پرتت میکنم تو خیابون .۱۰روز وقت یود از کجا شوهر پیدامیکردم

بخدا مامانم روانیه خودتون ب کاراش فک کنین .کار پیداکردم سال ۹۶ نذاشت برم تهمت زد .سال ۹۷ازذواج کردم ناچاری فقط برم از خونش .همه چی ازدواجم مال مامانمه فقط،اسم شوهرم تو شناسنامه منه تو همچی دخالت تاریخ بچه دارشدن جهاز .خودش شوهرم برد ب سلیقه اون سرویس حبوبات بگیره ازمن قایم کرد معلومه شوهرم پررو میشه