2777
2789
عنوان

اوپرا

| مشاهده متن کامل بحث + 11893 بازدید | 192 پست
من خیلی چیزا از اوپرا یاد گرفتم. خدا بهش خیر و آرامش بده و آن شاالله به زودی برگرده. یه جایی خوندم ...

بهار جان

من به هزار زبان و کلام ازت ممنونم

والدین شما بسیار قابل احترام هستند برام چرا که تربیت شون در کلام شما قابل مشاهد است

اینکه در زمان تعلیق من و بقیه هم جانب انصاف رو دارید برام بسیار عزیزه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستت درد نکنه استارتر ولی من رو هم فراموش نکنید هر وقت تعلیق شدم واسه من هم تاپیک بزنید 😁😁😁😁 بخ ...

انشالله عمرت عزیز و با عزت و کاربری ات از تعلیق به دور 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بهار جان من به هزار زبان و کلام ازت ممنونم والدین شما بسیار قابل احترام هستند برام چرا که تربیت شو ...

نظر لطف شماست.

به ازای هر کلمه آیی که ازت یاد گرفتم ممنونم.

خدا رو شکر که اینجایی از وجودت استفاده کردم.

ممنونم گل جان سلام

سلام اوپرای عزیز چقد عالیه که برگشتین ..خوش اومدین🌹🌹🌹❤

زمان می‌گذرد... خیلی چیز ها تغییر می‌کنند،یک روز به خودت می‌آیی و میبینی دوستان واقعی ات را نشناختی و دشمنانت به تو لبخند می‌زنند. کسانی را از یاد برده ای که زمانی از بهترین هایت بوده اند با آدم های جدیدی آشنا میشوی که هرکدام حس جدیدی در تو می‌کارند و گاهی خاطره ای قدیمی را در تو زنده می‌کنند. بوی عطرشان گاهی قلبت را می‌فشارد،از بعضی مکان ها با ترس رد می‌شوی و خاطره های خنده دارت اشک آور میشوند. زمان سرسخت ترین چیزها را عوض میکند حتی باورهایی که زمانی قلبت را می‌ساختند..
سلام خیلی ممنون دوست نادیده ام

به دور از تعارف واقعا خوشحال شدم وقتی متوجه شدم برگشتین خدابرامون حفظتون کنه

زمان می‌گذرد... خیلی چیز ها تغییر می‌کنند،یک روز به خودت می‌آیی و میبینی دوستان واقعی ات را نشناختی و دشمنانت به تو لبخند می‌زنند. کسانی را از یاد برده ای که زمانی از بهترین هایت بوده اند با آدم های جدیدی آشنا میشوی که هرکدام حس جدیدی در تو می‌کارند و گاهی خاطره ای قدیمی را در تو زنده می‌کنند. بوی عطرشان گاهی قلبت را می‌فشارد،از بعضی مکان ها با ترس رد می‌شوی و خاطره های خنده دارت اشک آور میشوند. زمان سرسخت ترین چیزها را عوض میکند حتی باورهایی که زمانی قلبت را می‌ساختند..