2777
2789
عنوان

اوپرا

| مشاهده متن کامل بحث + 11892 بازدید | 192 پست
سلام برگشت کاربری با نی نی یارها نیست و ما اطلاعی نداریم از زمان برگشت فقط میدونم فعال میشه

سلام مجدد و سپاس بزرگوار بابت پاسخگویی🙏❤️ 

و مسئول برگشت کاربری کیست ؟  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از سمت شما نه خودشون پیام بدن و درخواست بدن بازم سر موعد فعال میشن

پس پروسه ی زمانی باید طی بشه به هر ترتیب ؟ 

ممنونم بابت وقتی که گذاشتید ‌.

و یه خواهش ؛ لطفاً این سخت گیری ها نسبت به کاربران بی ادب هم لحاظ بشه🙏

پس پروسه ی زمانی باید طی بشه به هر ترتیب ؟  ممنونم بابت وقتی که گذاشتید ‌. و یه خواهش ؛ لطفاً ...

کاربر بی ادب هم اگر توهینش خیلی بد نباشه تذکر میگیره تکرار کنه قطع میشه و تا مدتی وصل نمیشه اگر توهینش در حد تذکر نباشه همون اول قطع میشه

بله حتما باید پروسه زمانیش طی بشه تا وصل کنن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

کاربر بی ادب هم اگر توهینش خیلی بد نباشه تذکر میگیره تکرار کنه قطع میشه و تا مدتی وصل نمیشه اگر توهی ...

براتون بهترینهارو آرزو میکنم و امید که همواره شاد،سلامت و فعال باشید❤️😘

حالا من کار ب ایشون ندارم ولی بعضیا دیگه شورش رو دراوردن راجب همه چی ازشون سوال میپرسن بابا علامه دهر ک نیس 

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH

اخه حیف اوپرا نیس تعیلق بشه😕

از خیانت شوهر و نامزد

تا دعوای زن وشوهری

امتحان کردن شوهرا 

فقط ی امید مونده تو سایت اونم حضور خوبای اینجاس

زمان می‌گذرد... خیلی چیز ها تغییر می‌کنند،یک روز به خودت می‌آیی و میبینی دوستان واقعی ات را نشناختی و دشمنانت به تو لبخند می‌زنند. کسانی را از یاد برده ای که زمانی از بهترین هایت بوده اند با آدم های جدیدی آشنا میشوی که هرکدام حس جدیدی در تو می‌کارند و گاهی خاطره ای قدیمی را در تو زنده می‌کنند. بوی عطرشان گاهی قلبت را می‌فشارد،از بعضی مکان ها با ترس رد می‌شوی و خاطره های خنده دارت اشک آور میشوند. زمان سرسخت ترین چیزها را عوض میکند حتی باورهایی که زمانی قلبت را می‌ساختند..

آقا دست بردارید ازین اپرا.اونم یه بنده خداست.اگت دوست داشته باشه با به کاربری دیگه برمیگرده.اونقدر سخت نیست که نتونه. خیلی کاربرهای دیگه هستند که به دلایل ساده تعلیق میشن.نمیشه که واسه هم تاپیک چرا زد.خودم تازه کاربری جدید زدم کاربری قبلیم پرتقالتامسون بود.بی دلیل تعلیق شدم.الانم کاربری جدید زدم.تاپیکهامم همه مذهبی بود. نعوذبالله خدا که نیستیم همه چیمون درست باشه. هر کس معایبی یا اشتباهاتی داره.نمیشه که تو یه سایت آنقدر راجع به کسی تاپیک زد.من نمی‌گم اپرا بد یا خوب هست ولی میگم رهاش کنید .بزارین اونم برای زمانی که میاد تو سایت آزاد باشه .دایره المعارف نباشه .بزارین اونم راحت باشه آنقدر تگش نکنید همه جا

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃