2777
2789
عنوان

اوپرا

12420 بازدید | 192 پست

@نی_نی_یار_پنج  

درود و خدا قوت 🌹 

دو شب پیش در تاپبکی مورد الطاف کاربر محترمی! قرار گرفتم ( از نوع رکیک) .. از نی نی یار شب درخواست مداخله و تعلیق ایشون رو کردم .. نی نی یار توضیح دادن که ایشون تذکر دریافت کردند. من خواهش کردم چنانچه عدم فحاشی و توهین به کاربرها جزو قوانین سایت نیست من رو لغو کاربری بفرمایند ،که به هر حال با عذرخواهی کاربر محترم ! مذکور موضوع خاتمه یافت . 

من نمی‌دونم در تاپیکی که منجر به تعلیق اوپرا شده چه رویداده .. اما به واسطه ی دوستی و شناختی که از ایشون دارم می‌دونم که نه اهل توهین هستند و نه فحاشی .. پس چه شده؟؟؟!   

نی نی یار پنج عزیز نمی‌دونم قوانین به چه صورت هست برای برگشت ایشون .. اما من به شخصه نا امید میشم از حضورم در این سایت، از وقتی که اینجا صرف میکنم و بعد میبینم بهترینها میرن..تعلیق میشن ..نیستن .. بلکه فرقی باشد بین کاربر محترم و نامحترم ..❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

كلا كاربر هاي جوگيري داريم

خود كاربر اوپرا هم خستست از تعريف و تمجيد ها و قضاوت ها و ..جوگير بازي هاي كاربرا

از خودشم بپرسيد همينو ميگه ك تموم كنيد ن الكي تعريف كنيد ازش فقط چون ميبينيد همه ميكنن نه دنبال زيربغل مار باشيد

بابا اينجا مجازيه اصلا كي ب كيه ك يكيو خراب ميكنيد يكيو بزرگ ميكنيد!

مخاطبم استارتر نيست كلا ميگم🤦🏻‍♀️

٩٠ درصد اونايي ك اوپرا اوپرا ميكنن فقط از روي تقليده

يهو ميان ميپرسن اوپرا جان چجوري اب بخوريم؟؟😂بسه توروخدا خودشم خسته كرديد

جالب میدونی کجاست؟ کاربرانی هستن که به بددهنی معروفن تو سایت بعد راست راست واسه خودشون میچرخن! از طرف دیگه این اوپرا که مثل همه آدما بعضی جاها دچار ضعف و اشتباه میشه به خاطر یه موضوع مجهول قطع دسترسی میشه

به هر حال اگه برگرده برای ما مایه خوشحالیه اگه هم برنگرده برای خودش مایه خوشحالیه که با دوری از این سایت پر غوغا آرامش میگیره 😊

این نامه را به جوان و نوجوانی مینویسم که دوران ما را نزیسته است. عزیزم که این را میخوانی، نمیدانم روزی که این را ببینی چند سال از نوشتنش گذشته است. بیست سال؟ هفتاد سال؟ صد سال؟ اصلا این به دستت خواهد رسید؟ نمیدانم روزی که این را میخوانی زنده خواهم بود یا سالها از مرگم گذشته. نمیدانم چگونه خواهم مرد. با تیری در قلبم که سزای صدا داشتنم بود؟ موشکی روی سرم که لیاقتم نبود؟ گرسنگی، چون جیبم خالی بود؟ دلبندم! شاید برای تو که این را میخوانی، اتصال به شبکه ارتباطات جهانی امری بدیهی باشد. شاید تشکیل خانواده، استقلال مالی و گشتن دنیا آرزوی محال نباشد. شاید جواب فریاد اعتراضت گلوله و طناب نباشد. شاید اطرافت پر از شعارهای پوچ نباشد. شاید غم نان و غم جان نداشته باشی، از خدا گله نداشته باشی، حسرت خانه و وطن نداشته باشی؛ یعنی امیدوارم، برایت چنین آرزوهایی دارم. شاید تا نوبت به زندگی تو برسد، درد و رنج ما زیر آوار تاریخ دفن شده است. آخر میدانی، تاریخ فراموشکار است و حافظه ما انسانها ضعیف. تاریخ همانگونه که هولوکاستها و قساوتها و جنگها را دفن کرد، ما را نیز دفن خواهد کرد؛ اما تو که این را میخوانی بدان، ما روزهایی را پشت سر گذاشتیم که حتی با وجود حافظه انسانی ضعیفمان، هنوز هم جلوی چشمانمان است. نازنینم! ما را از پس غبار گذشته و کهنگی، به خاطر دردها و آرزوها و ناکامیهایمان بیرحمانه قضاوت نکن. ما تنهاترین مردمان زمان خودمان بودیم. ما نه تنها عمیقترین ترسهای جرج اورول را زندگی کردیم بلکه چیزهایی را در بیداری دیدیم که حتی آدمی چون او هم در تاریکترین کابوسهایش نمیدید...

جالب میدونی کجاست؟ کاربرانی هستن که به بددهنی معروفن تو سایت بعد راست راست واسه خودشون میچرخن! از ط ...

واقعا

ی سری دوستان هستن ک من هروقت کامنت هاشونو میخونم در حال توهین به بقین ولی تعلیق نمیشن نمیدونم چرا

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔

اپیکور جان تو رو خدا تحت هر شرایطی خودتونو تعلیق نکنید

خواهش میکنم

من دارم فیلمنامه مو مینویسم میخواستم بدم شما بخونید

من برای آینده ام به کمک شما نیاز دارم

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

تو یه تاپیک دیگه گفتن که خلاف قوانین سایت عمل کردن و به همین خاطر هم تعلیق شدن

بله من هم دیدم اون تاپیک رو . 

اما حرفم اینه اگر صحبت در مورد مذهب و حجاب و ماکارونی و گرانی ممنوع هست .. چرا فحاشی ممنوع نیست ؟؟؟ 

و اینکه خوبه بدونیم یه شخص محترم دقیقا کدوم قانون رو زیر پا گذاشتن

واقعا ی سری دوستان هستن ک من هروقت کامنت هاشونو میخونم در حال توهین به بقین ولی تعلیق نمیشن نمیدونم ...

سری قبل هم یادمه اوپرا تعلیق شده بود میگفتن چون فحححححشششش داده. بعد متوجه شدم به خاطر به کار بردن کلمه آلت در جمله اش تعلیق شده!

خیلی عجیبه واقعا

این نامه را به جوان و نوجوانی مینویسم که دوران ما را نزیسته است. عزیزم که این را میخوانی، نمیدانم روزی که این را ببینی چند سال از نوشتنش گذشته است. بیست سال؟ هفتاد سال؟ صد سال؟ اصلا این به دستت خواهد رسید؟ نمیدانم روزی که این را میخوانی زنده خواهم بود یا سالها از مرگم گذشته. نمیدانم چگونه خواهم مرد. با تیری در قلبم که سزای صدا داشتنم بود؟ موشکی روی سرم که لیاقتم نبود؟ گرسنگی، چون جیبم خالی بود؟ دلبندم! شاید برای تو که این را میخوانی، اتصال به شبکه ارتباطات جهانی امری بدیهی باشد. شاید تشکیل خانواده، استقلال مالی و گشتن دنیا آرزوی محال نباشد. شاید جواب فریاد اعتراضت گلوله و طناب نباشد. شاید اطرافت پر از شعارهای پوچ نباشد. شاید غم نان و غم جان نداشته باشی، از خدا گله نداشته باشی، حسرت خانه و وطن نداشته باشی؛ یعنی امیدوارم، برایت چنین آرزوهایی دارم. شاید تا نوبت به زندگی تو برسد، درد و رنج ما زیر آوار تاریخ دفن شده است. آخر میدانی، تاریخ فراموشکار است و حافظه ما انسانها ضعیف. تاریخ همانگونه که هولوکاستها و قساوتها و جنگها را دفن کرد، ما را نیز دفن خواهد کرد؛ اما تو که این را میخوانی بدان، ما روزهایی را پشت سر گذاشتیم که حتی با وجود حافظه انسانی ضعیفمان، هنوز هم جلوی چشمانمان است. نازنینم! ما را از پس غبار گذشته و کهنگی، به خاطر دردها و آرزوها و ناکامیهایمان بیرحمانه قضاوت نکن. ما تنهاترین مردمان زمان خودمان بودیم. ما نه تنها عمیقترین ترسهای جرج اورول را زندگی کردیم بلکه چیزهایی را در بیداری دیدیم که حتی آدمی چون او هم در تاریکترین کابوسهایش نمیدید...

اپیکور جان تو رو خدا تحت هر شرایطی خودتونو تعلیق نکنید خواهش میکنم من دارم فیلمنامه مو مینویسم میخ ...

یعنی عااااااشقت شدم❤️🥰 

این میشه در هر شرایطی خود را اولویت قرار دادن👍🤣🤣🤣🤣

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دخترا مجرد بیان

iminam | 16 دقیقه پیش

ارتودنسی

golayakh | 16 دقیقه پیش
2791
2779
2792