2789
عنوان

اوپرا

| مشاهده متن کامل بحث + 12513 بازدید | 192 پست
من خیلی چیزا از اوپرا یاد گرفتم. خدا بهش خیر و آرامش بده و آن شاالله به زودی برگرده. یه جایی خوندم ...

بهار جان

من به هزار زبان و کلام ازت ممنونم

والدین شما بسیار قابل احترام هستند برام چرا که تربیت شون در کلام شما قابل مشاهد است

اینکه در زمان تعلیق من و بقیه هم جانب انصاف رو دارید برام بسیار عزیزه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهار جان من به هزار زبان و کلام ازت ممنونم والدین شما بسیار قابل احترام هستند برام چرا که تربیت شو ...

نظر لطف شماست.

به ازای هر کلمه آیی که ازت یاد گرفتم ممنونم.

خدا رو شکر که اینجایی از وجودت استفاده کردم.

امیدت خدا باشه کارت زود تر راه میوفته❤️🤭🌱😍

بله درسته

ولی بدون ایشونم هیچ وقت نمیشه

وجود ایشون تو سایت برای من عین معجزه ست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

آروز میکنم به همه ی هدفای قشنگت برسی

مممنون

و همچنین شما

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

ممنونم گل جان سلام

سلام اوپرای عزیز چقد عالیه که برگشتین ..خوش اومدین🌹🌹🌹❤

زمان می‌گذرد... خیلی چیز ها تغییر می‌کنند،یک روز به خودت می‌آیی و میبینی دوستان واقعی ات را نشناختی و دشمنانت به تو لبخند می‌زنند. کسانی را از یاد برده ای که زمانی از بهترین هایت بوده اند با آدم های جدیدی آشنا میشوی که هرکدام حس جدیدی در تو می‌کارند و گاهی خاطره ای قدیمی را در تو زنده می‌کنند. بوی عطرشان گاهی قلبت را می‌فشارد،از بعضی مکان ها با ترس رد می‌شوی و خاطره های خنده دارت اشک آور میشوند. زمان سرسخت ترین چیزها را عوض میکند حتی باورهایی که زمانی قلبت را می‌ساختند..
سلام خیلی ممنون دوست نادیده ام

به دور از تعارف واقعا خوشحال شدم وقتی متوجه شدم برگشتین خدابرامون حفظتون کنه

زمان می‌گذرد... خیلی چیز ها تغییر می‌کنند،یک روز به خودت می‌آیی و میبینی دوستان واقعی ات را نشناختی و دشمنانت به تو لبخند می‌زنند. کسانی را از یاد برده ای که زمانی از بهترین هایت بوده اند با آدم های جدیدی آشنا میشوی که هرکدام حس جدیدی در تو می‌کارند و گاهی خاطره ای قدیمی را در تو زنده می‌کنند. بوی عطرشان گاهی قلبت را می‌فشارد،از بعضی مکان ها با ترس رد می‌شوی و خاطره های خنده دارت اشک آور میشوند. زمان سرسخت ترین چیزها را عوض میکند حتی باورهایی که زمانی قلبت را می‌ساختند..