2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عالیه من دوبار انجام دادم ولی تهرانمم

چقدر تاثیر داشت و ماندگاریش چقدره 

ممنون میشم توضیح بدی

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 
جدی تاثیر داره ؟؟؟ لکه روی بینی نمیمونه؟

برا من ک نموند مراقبتاش خیلی مهمه س روز باید زینک بزنی پاک نکنی بعد از س روز ترمیمم کننده حتما تا ده _۱۵روز افتابم درنیای تا چن وقت

برا من ک بینیم گوشتی خیلی تاثیر داشت ب چشم دیدم ماندگاریشم زیاده تا ۴_۵سال

مرسی عزیزم 

کدوم دکتر رفتی و جلسه ای چقدر دادی

از دردش هم بگو لطفا

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 
مرسی عزیزم  کدوم دکتر رفتی و جلسه ای چقدر دادی از دردش هم بگو لطفا

من دکتر نرفتم سالن بود دردش با زایلاپی زیاده ک خود سالن دارا و دکترا زایلاپی میزنن خودت ی پماد هست ب نام textقیمتش ۶۰تومنه اصلااا متوجه نمیشی دردشو لوازم ارایشیا دارن

من دکتر نرفتم سالن بود دردش با زایلاپی زیاده ک خود سالن دارا و دکترا زایلاپی میزنن خودت ی پماد هست ب ...

مرسی عزیزم خیر ببینی 

بنظرت جای جراحی و میگیره دیگه عمل نکنم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792