2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عالیه من دوبار انجام دادم ولی تهرانمم

چقدر تاثیر داشت و ماندگاریش چقدره 

ممنون میشم توضیح بدی

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 
جدی تاثیر داره ؟؟؟ لکه روی بینی نمیمونه؟

برا من ک نموند مراقبتاش خیلی مهمه س روز باید زینک بزنی پاک نکنی بعد از س روز ترمیمم کننده حتما تا ده _۱۵روز افتابم درنیای تا چن وقت

برا من ک بینیم گوشتی خیلی تاثیر داشت ب چشم دیدم ماندگاریشم زیاده تا ۴_۵سال

مرسی عزیزم 

کدوم دکتر رفتی و جلسه ای چقدر دادی

از دردش هم بگو لطفا

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 
مرسی عزیزم  کدوم دکتر رفتی و جلسه ای چقدر دادی از دردش هم بگو لطفا

من دکتر نرفتم سالن بود دردش با زایلاپی زیاده ک خود سالن دارا و دکترا زایلاپی میزنن خودت ی پماد هست ب نام textقیمتش ۶۰تومنه اصلااا متوجه نمیشی دردشو لوازم ارایشیا دارن

من دکتر نرفتم سالن بود دردش با زایلاپی زیاده ک خود سالن دارا و دکترا زایلاپی میزنن خودت ی پماد هست ب ...

مرسی عزیزم خیر ببینی 

بنظرت جای جراحی و میگیره دیگه عمل نکنم