barfoaftab مدیر استارتر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 3602 عنوان یاغی قسمت ۵ 310 بازدید | 9 پست میشه تعریف کنین چیشد؟ قشنگ بودد،؟؟ حاجی حال حال یه ایران بده،هر چی داشتیم و شکافتنش..🚶♀️ 1401/03/26 | 19:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختری_از_تبار_فارس عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 765 طلا به جاوید گفت اگه تو مسابقه استانی طلا بیاری خونه مبله میدم به تو و خواهرت زندگی کنی همینم شد با ابرا هم ارتباط برقرار کرد اسی قلکم تهدیدش کرد
barfoaftab مدیر استارتر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 3602 طلا به جاوید گفت اگه تو مسابقه استانی طلا بیاری خونه مبله میدم به تو و خواهرت زندگی کنی همینم شد&nbs ... اوعع پس بهشون خونه داد😍اسی قلک چی میگه دیگه این وسط حاجی حال حال یه ایران بده،هر چی داشتیم و شکافتنش..🚶♀️
کارربررری_سووووم عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 534 طلا به جاوید گفت اگه تو مسابقه استانی طلا بیاری خونه مبله میدم به تو و خواهرت زندگی کنی همینم شد&nbs ... اجی کجا دیدیش همه سایتا پولی بود نتونستم ببینم مننمیتونم قانعت کنم چون تونمیخوای قانع بشی عزیزم😉
دختری_از_تبار_فارس عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 765 اجی کجا دیدیش همه سایتا پولی بود نتونستم ببینم تلگرام دیدم
ایلیف عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 1786 اجی کجا دیدیش همه سایتا پولی بود نتونستم ببینم ماهواره خدایـا مرسی،کـه همیشـه هــــستی♡♡
کارربررری_سووووم عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 534 تلگرام دیدم 😑شت تلگرامم حذف کردم مننمیتونم قانعت کنم چون تونمیخوای قانع بشی عزیزم😉
دختری_از_تبار_فارس عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 765 اجی کجا دیدیش همه سایتا پولی بود نتونستم ببینم یه پیج اینستا بود به اسم امین آذر رایگان میداشت اونم هست ولی ایدیشو گم کردم 🤦🏻♀️
ایلیف عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 1786 تومسابقات استانی برنده شد جاوید خونه دارشدن بقیه اشم ک گفتن خدایـا مرسی،کـه همیشـه هــــستی♡♡
ماهرخ_۳۶ عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 362 برو ببین فقط وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔