2777
2789

بچه کلا خیلی عزیزه اما از عشقت باشه خیلی عزیزتر و قشنگتره 🥺 دیگه طرفم نباشه با اون بچه میشه زندگی کرد یه تیکه از وجود اون شخصه 🥲 هعی 😻😻 منی که از بچه خوشم نمیاد الان دوست دارم عشق چی میکنه با ادم ☺کاش بشه

کسی این تجربه رو داشته؟

داغی هنوز🤭🤭

۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچه دوس ندارم😐😐

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

اتفاقا اگه بچه از اونی باشه ک دوسش داری و بعد طرف بره بچه تورو یاد اون میندازه و خیلی بده 

من باهات قهرم ولی خب تنها ترین آدم این شهرم...:)ی دل میگه ک برگردم یه دل میگه با بدبختی و تازه تورو ترک کردم.... :) 

واى منم از هرچى بچه بود بدم ميومد بعد عروسى داغ بودم خيلى زود بچه آوردم ولى مثل سگ پشيمون شدم هنوزم حوصله بچه ندارم پدرشوهرم برام نگهش ميداره

بهترين خودت باش 🌺Be the best version of you

من عشقم خیلی خوشگله یعنی به نظر خودم خوشگله اون با اون دورغایی که بهش گفت مطمئنم منو برا ازدواج نمیخواد ولی میدونم اگه از تعهد بعدش نمی‌ترسید پایه رابطه و بچه دار شدن بود

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز