2821
2789
عنوان

بیاید غیبت کنیم

115 بازدید | 13 پست

جونم براتون بگه یه آشنا دارم هر جا میره آرایش مخصوص به اون مکان رو میکنه مثلا ارایش ختم ارایش مجلس ترحیم وای بچه ها مجلس ترحیم چادر پوشیده بود بعد سایه سیاه رژ زرشکی ریمل و خط چشم اصلا وحشتناک شده بود شبیه ارواح خبیثه شده بود

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب به تو چ😑

مجلس ترحیم یکی از نزدیکان من بود بنظر حرمت نگه نداشته بود

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
مراسم ترحیم مگه آرایش داره من فقط عروسی میرم آرایش میکنم

منم اخه اونم غلیظ

خوبه که

اون کسایی که عزیزشون رو از دست دادن با دیدن این خانوم خیلی ناراحت شدن هر چیزی مکان خودش رو داره 

اون کسایی که عزیزشون رو از دست دادن با دیدن این خانوم خیلی ناراحت شدن هر چیزی مکان خودش رو داره  ...

اره خب ولی دیگه آرایش کرده

نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره،😍💕
خب خب ووووی بوام سوووخ🙊 سینی سبزی رو بیارید وسط  بیکار نشینین

تخمه هم بیار 

چقدر زشت اصلا نباید آرایش کرد مگه فقط کرم ساده چون بی احترامی ب صاحب عزاست

دقیقا خیلی تابلو و غلیظ هم ارایش کرده بود ما اصلا دیدمش مونده بودیم ناراحت شیم بخندیم بترسیم😑😶

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز