2777
2789
عنوان

سلام

90 بازدید | 5 پست

سلام به همه خوبین امروز پنجشنبه اس و گفتم بیاین دور هم باشیم و واسه اقا امام زمان دعای فرج بخونیم تا ظهور کنن میدونین اقا ظهور کنه همه جا پر از خوبی میشه و دیگه اتفاق های بد نمیفته و همه مشکلاتی که تو کشور هست حل میشه و اقا ظهور کنه همه چی درست میشه همه مون تو تاخیر ظهور اقا مقصریم یعنی با گناه هامون باعث میشیم ظهورشون بیشتر به تاخیر بیفته من کلی میگم امیدوارم ناراحت نشین منم خودمو خیلی مقصر میدونم تو تاخیر ظهور اقا بیاین دور هم واسه شونن دعای فرج بخونیم خیلی نیاز دارن به دعاهامون اول به عمه شون قسم بدیم بعد دعا رو بخونیم چون عمه شون حضرت زینب بودن اقا خیلی مظلومه و خدا میدونه الان کجاست و شاهد روزی هست که ظهور کنه بیاین واسه ظهور و سلامتی اقا دعا کنیم و ازشون بخوایم همه ممونو ببخشن ظهور کنن و به نیت ظهور و سلامتی اقا صدقه بندازین و کمک کنین به کسایی که واقعا نیازمندن من شرمنده ام که همه اینارو با روسیاهیم مینویسم ولی اقا خودش گفته واسه فرجم دعا کنین ممنونم ازتون حاجت تونن روا ان شاءالله

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 31 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز