2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه ینی؟

عشق اول هرجورییی باشه یادت میمونه

حتی اگ دوسش نداشته باشی.من خودم میگم ک ۳۰سال دیگه هم بگذره با اینکه دوسش ندارم دیگ اما یادم نمیره

اما عشق دوباره ممکنه اتفاق بیفتع

بستگی ب خود آدمم داره البته

تعریف خیلیاتون از عشق اشتباهع...

وقتی ب این سطح برسی ک بدون لحظه ای درنگ جونتو واسش بدی میشع ادعای عاشق بودن کرد ...

عشق خیلی پیچیده تر از این روابط سطحیع

دو روز نیس اشنا شدن عشقم و... میگن ب هم ریـدن تو هرچی عشق و عاشقیع با این کاراشون :/

کاربر اقا :/

از نظر من عشق به معنا و مفهومی که جا افتاده وجود نداره

ما توی کودکی مون یه سری خلأ های شخصیتی و عاطفی برامون به وجود میاد وقتی یه نفر رو میبینیم که همون خلأ های شخصیتی رو داره ناخودآگاه جذبش میشیم و فکر می‌کنیم ما برای هم ساخته شدیم 

در واقع واقعیتش هم همینه 

ما یکی رو انتخاب میکنیم که بیاد خلأ های ما رو پوشش بده و چون اون آدم هم همون خلأ ها رو به شکلی دیگه داره می‌تونه این کار رو برای ما بکنه و ما هم برای اون 

که حسی که توی کودکی باید تجربه می‌کردیم رو برامون تداعی کنه 

حالا وقتی کنارش هستیم انگار رفتیم توی کودکی حس می‌کنیم خیلی خوشحالیم کاملا در لحظه هستیم و حس می‌کنیم چیزی از خدا نمیخوایم چون شادترین آدم روی زمینیم

دقیقا مثل بچه ها 

دقیقا حسی رو تجربه میکنیم که بچها تجربه میکنن 

بعد از یه مدت که از شور و هیجان های کودکی خارج شدیم و به کودک درونمون در مورد اون احساسات به بلوغ رسید و تونست بالغانه فکر کنه تازه میفهمیم بخاطر خلأ های خودمون بوده که از اون آدم تا این حد آتشین خوشمون میومده و این آدم یه آدم معمولیه 

از نظر من عشق فقط می‌تونه این معنی رو بده که کسی رو انتخاب کنم که منو توی هدف هام رشد بده بقیه ش پر شدن خلأ های شخصیتیه حتی اگر این پر شدن خلأ ها سالها طول بکشه 

از نظر من عشق به معنا و مفهومی که جا افتاده وجود نداره ما توی کودکی مون یه سری خلأ های شخصیتی و عاط ...

نمیدونم والا من عشق رو  یه چیز مقدس و خیلی فراتر از خلاء شخصیتی میدونم

ینی این همه شاعر و عارف در مورد خلاء شعر گفتن؟

فک کنم حرف شما برای خیلیا صادق باشه و به همین دلایل به اصطلاح عاشق بشن و اسمشو بذارن عشق ولی به نظرم عشق این نیس