2777
2789
عنوان

فراماسونری

2544 بازدید | 31 پست

نظرتون راجبشون چیه مایکل جکسون گفته کتاب ها تاریخ اینا تغییر دادن کلی راجبشون مصاحبه کرد دس آخر کشتنش جیم کری تو یه برنامه راجبشون حرف زد دیگه اصلا خیلی کم کار شد میگین دوست دخترشم کشتن 

همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا رو کشتن

کاربریتم الان کشته میشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
وای خدا الان معلم دینیا میان همه رو متهم میکنن ب شیطان پرستی من برم تا خودمو نترکوندم 

حالا کار ندارم چی میپرستن فقط میگیم چکارن اینا قصدشون چیه 

وقتی راهنمایی بودم یه کتاب درموردشون خوندم ولی الان چیزی ازش یادم نمیاد

منم تو اینستگرام راجبشون دیدم کنجکاو شدم

تو سایت اجازه صحبت درموردش نیست حیف

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اینا ادمای عجیبی نیستن همون باراک اوبامایی ک چندین سال قبل کرونا ازش خبر داشت یکیشونه  ادمای س ...

میشه نگی چیزی🙁💔من کامنتاتو دوس دارم..میپوکی❤

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»