2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 112 پست
الهی امین انشالله این ماه خیلی هاتون بیاید خبر خوشحالیبلهمون بدید

ان شاءالله عزیزم

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا رو شکر که مامان شدید. میشه برا منم دعا کنید ۷ ماه تو اقدامم و کلی دارو و امپول بازم این ماه پری ...

عزیزم یه ما تا چهل روز دانه رازیانه رو بکوب ریز شن دم کن هرشب یه لیوان بخور تجربه خودمه تا یه ماه نتیجه گرفتم ایشالله برا تو هم جواب میده ولی دختر میشه به احتمال زیاد😍

من نمیدونم بزار دوستان فردا بخونن و‌کمکت کنن پیاز درمانی رو شروع کن از روز پنجم پاکیت تا ۱۵ روز بخو ...

عزیزم رازیانه بخوره اگه جلوگیری نداشته باشه زود باردار میشه برای بارداری خوبه من سه ماه پریود نشدم نامنظم شده بود یک ماه رازیانه دم کردم هرشب خوردم همون ماه باردار شدم

خدا رو شکر که مامان شدید. میشه برا منم دعا کنید ۷ ماه تو اقدامم و کلی دارو و امپول بازم این ماه پری ...

کجا زندگی میکنی؟

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

عزیزم رازیانه بخوره اگه جلوگیری نداشته باشه زود باردار میشه برای بارداری خوبه من سه ماه پریود نشدم ن ...

سلام دوست عزیز

نه جلوگیری ندارم در حال اقدامم برا بارداری

من چند ماهه هر ماه میشم ولی نامنظم و اینکه خرداد ماه دو بار شدم یبار خیلی خفیف یبارم مثل همیشه 🤷‍♀️ 

او تا به ابَد...❤
راستش منم امشب یه لکه خیلی کمرنگ دیدم توی لباس زیرم مایل به قهوه ای بود و پنج روز مونده به پریودم نم ...

ااا سلام شمام اینجایین تاپیک زده بودی برا اقدام...

ایشالا دیگه کم مونده به موعد نتیجه خوب بگیری🤗

او تا به ابَد...❤

سلام خانمای عزیز اونایی که باردارن انشالله نی نی شون به سلامتی بغل بگیرن ....اونایی هم که اقدامن انشالله هر چه زودتر مامان بشن ....برا منم دعا کنین چهار روز مونده به موعدم ماه ششم اقدام هستم 

گر نگه دار من آنست که من میدانم ....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 
سلام دوست عزیز نه جلوگیری ندارم در حال اقدامم برا بارداری من چند ماهه هر ماه میشم ولی نامنظم و این ...

عزیزم یه ماه تا چهل روز رازیانه دم کن بخور به نامنظمی ربطی نداره باردار میشی

عزیزم یه ما تا چهل روز دانه رازیانه رو بکوب ریز شن دم کن هرشب یه لیوان بخور تجربه خودمه تا یه ماه نت ...

خیلی بدمزه است من حتی ۱ دونه اش هم میره تو دهنم بالا میارم.عرق داشته باشه باز میشه خورد