2777
2789

کسی رمان خوب میشناسه؟

حالت داستانی و هیجانی یا ادبی و عاطفی

یکی هم موضوعات علمی مربوط به عصب شناسی و ژنتیک 

درسطح مبتدیش

میشناسین؟

ب و سایت ایران صدا کتاب گویا تو فهرست موضوعات علمی و رمانیش بگرد و رایگان گوش بده

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رمان انه شرلی سه جلد اولش فوق العاده هستش با اینکه مال نوجوانان هس ولی بی نظیره 

یه خس و حال خوب 

کلا دیدت مثبت میکنه

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

چاپ عکس های شخصی شما📸،چاپ عکس های یادگاری که درگوشیتون هست📲 روی شاسی🖼،بدون شاسی🖼،تیشرت👕،ساعت⏰،پازل🧩،جاکلیدی🔐،مگنت🧲،دفتر📒،گارد📱،بشقاب🍽،تابلوعشق♥️،آویزماشین 🚘،ماگ🍵،بالبینگ،برس،جامدادی و.....لطفاقیمت های ماروباجاهای دیگه مقایسه کنیدتامتوجه تفاوت قیمت هابشیدماباسودخیلی کم کارهای باکیفیت ارائه میدیم(سودکمترفروش بیشتر)

شعارما=رضایت شما،اعتبارماست✅

ارسال رایگان به سراسرایران

دوستان عزیزم من کارم چاپ عکس روی وسایل هست درتلگرام کانال دارم درواتساپ هم چندین گروه دارم سفارش وسوالی داشتیددرختتون هستم....کانال تلگرام=Chap_Melika

تلفن ثبت سفارش وراهنمایی سفارش درواتساپ وتلگرام=09915169403

کلا انتشارات فاطمی کتاب های علمیش خیلی جالب و خوبن 

فکر کنم تو بخش علمی با اسم فانوس کار می کنند 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»