2821
2789

سلام. ببخشید سر بچتون کج شده بود گفتی پهلو به پهلو میکردی. میخاستم ببینم به اون وری که صاف شده بور هم میخابوندی؟؟چقد طول کشید خوب بشه

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

سلام. ببخشید سر بچتون کج شده بود گفتی پهلو به پهلو میکردی. میخاستم ببینم به اون وری که صاف شده بور ه ...

سلام.‌.بله عزیزم دیگه همه طرف میخوابوندم نوبت به نوبت حتی همون سمتی که کج شده بود.. خیلی زود درست شد شاید در حد یکی دو ماه..وچقد پشیمون شدم که بردمش پیش اون دکتر احمق که جای دلداری مسخرم کنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام.‌.بله عزیزم دیگه همه طرف میخوابوندم نوبت به نوبت حتی همون سمتی که کج شده بود.. خیلی زود درست شد ...

ممنون که جواب دادی ... منم الان سه شبه دارم همین کارو میکنم  به نظرم بهتر شده. سر بچه رو هم کچل کردیم که بهتر ببینم چی به چیه ..موهاش نمیزاشت بفهمم تا حالا که چی به سر کله اش اومده😂

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز