2777
2789
عنوان

چالش لاغری

188 بازدید | 13 پست

سلام دوستان میخوام لاغر کنم کاهش وزن و کاهش سایز تنهایی سخته کسی پایه هست گروه بذاریم و باهم پیش بریم اینجوری هم کسی خسته نمیشه ول کنه مشکلات و چالش های لاغری مونو هم باهم با مشورت حل کنیم 

سلام 

تاپیک مانکن های زیبا 

(سرچ کنی میاد)

استارترش @خزان_نارنجی    

تو تاپیک تگت میکنم 

دو صفحه اول رو بخون و سر گروهت رو تگ کن تا کمکت کنه

مانکن های زیبا گروه قرمز --> صعود به گروه نارنجی --> صعود به گروه بنفش -->۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ : ۸۸ --> ۱۸ خرداد : ۸۴/۸ --> ۱۸ تیر : ۸۱ --> ۱۸ مرداد : ۷۹ --> ۱۸ شهریور : ۷۶/۸--> ۱۸ مهر : ۷۵ --> ۱۸ آبان : ۷۳/۵ --> ۱۸ آذر : ۷۲ --> ۱۸ دی : ۶۷ --> ۱۸ بهمن : ۶۷ --> ۱۸ اسفند : ۶۶ --> ۱۸ فروردین : ۶۸/۵ --> ۱۸ اردیبهشت : ۶۵/۴ --> ۱۸ خرداد : ۶۴ --> وزن فعلی : ۶۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هستم      

با چه روشی میخوای لاغر کنی؟

مانکن های زیبا گروه قرمز --> صعود به گروه نارنجی --> صعود به گروه بنفش -->۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ : ۸۸ --> ۱۸ خرداد : ۸۴/۸ --> ۱۸ تیر : ۸۱ --> ۱۸ مرداد : ۷۹ --> ۱۸ شهریور : ۷۶/۸--> ۱۸ مهر : ۷۵ --> ۱۸ آبان : ۷۳/۵ --> ۱۸ آذر : ۷۲ --> ۱۸ دی : ۶۷ --> ۱۸ بهمن : ۶۷ --> ۱۸ اسفند : ۶۶ --> ۱۸ فروردین : ۶۸/۵ --> ۱۸ اردیبهشت : ۶۵/۴ --> ۱۸ خرداد : ۶۴ --> وزن فعلی : ۶۲

میخوای کالری شماری کنی؟اگه اینجا گروه تشکیل میدی من هستم

بالاتر من پست گذاشتم میخوای تو رو هم تو تاپیک تگ کنم؟

بالاتر من پست گذاشتم میخوای تو رو هم تو تاپیک تگ کنم؟

ممنون میشم تگ کنی من خودم نتونستم عضو بشم

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد
با چه روشی میخوای لاغر کنی؟

من کالری شماری میکنم

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد
فقط با کالری شماری؟ وزن هم کم کردی ؟ 

ن عزیزم روزی ۴۵ دیقه پیاده روی میکنم