2777
2789
عنوان

برادرام

469 بازدید | 16 پست

مادرم مریضه برادرام اصلا عین خیالشونم نیس😔فشار خونش بالاس دکتر گفت باید مواظبش باشین سکته نکنه پیشش یکی باشه😔خواهرم رفته خونش (یه شهر خیلی دوره)

من آوردم خونم یه روز موندگفت الا بلا که باید برم.هیشکی پیشش نیس.زنگ زدم برادرم جواب نداد انقد ناراحتم‌مادری که دست تنها بزرگ شون کرده معافیت سربازیشون رو گرفته الان هیچکدومشون عین خیالشونم نیس😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه بیشتر پسرا همینن حداقل در اطراف من این طور شایدم خوب باشن من ندیدم .و وقتی میبینم که بعضی ا ...

من پسر دارم وقتی این چیزا رو میبینم فک میکنم توآینده هم سرمنم میاد.حاملگی دوست داشتم دختر باشه اسمشم انتخاب کرده بودم پسر شد

من پسر دارم وقتی این چیزا رو میبینم فک میکنم توآینده هم سرمنم میاد.حاملگی دوست داشتم دختر باشه اسمشم ...

انشالله به حق پنج تن پسرت ،پسر خوبیه .همه مثل هم نیستن پسرای خوبم صدرصد داریم حالا شانس ما برادارای ما اینجور درومدن