2821
2789
عنوان

دوران طلاق

189 بازدید | 9 پست

بچه ها یه ماهه با شوهرم قهرم اومدم خونه بابام. اصن عین خیالش نیست.میخوایم از هم جداشیم.ولی اون اصن به روش نمیاره.من نمیخوام درخواست طلاق بدم.قرار بود توافقی جداشیم.هرچی پیام میدمم سین میکنه ولی جواب نمیده.خیلی بده این وضعیت بلاتکلیفی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم جواب دادی❤️❤️ حالم بده واقعا.این دیگه آخرین راهه گو

خواهش عزیزم منم همین کار رو کردم . طرف گذاشت رفت یه شهر دیگه بهشم گفتم می‌خوام جدا شم ج نداد نه خودش نه باباش. آخر مهریه گذاشتم اجرا .افتاد به غلط کردن. دیگه بخشیدم و جدا شدم

خواهش عزیزم منم همین کار رو کردم . طرف گذاشت رفت یه شهر دیگه بهشم گفتم می‌خوام جدا شم ج نداد نه خودش ...

چقدر بیشرفن.از حیوونم کمترن. حتی واسشون مهم نیست کسی ک اسمش تو شناسنامشونه چجوری زندگی میکنه.پول از کجا میاره.حالش خوبه بده.حالم از همشون بهم میخوره

چقدر بیشرفن.از حیوونم کمترن. حتی واسشون مهم نیست کسی ک اسمش تو شناسنامشونه چجوری زندگی میکنه.پول از ...

ببین من کلا ۴ ماه با این زندگی کردم تا اجاره خونه رو هم من میدادم  بعد یکدفعه گذاشت رفت ور دل مامان و باباش. منم مهریه اجرا  گذاشتم ، بعد فکر کن چیکار کرد، اومد نصف شبی جهیزیه منو از تو خون دزدید ....که من بعدش راضی شدم در مقابل جهیزیه ام و مهریه ام طلاقم بده. حالا چقدر از جهیزیه ام رو خراب کرد و دزدید که بماند. ولی اگه دلت باشوهرت نیست بهترین کار رو می‌کنی. من تو این مدت بعد جدایی حالم خیلی بهتر شد و حتی لحظه ای بهش فکر نکردم. از بس عتیقه و مزخرف بود مردک 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز