2777
2789
عنوان

تونیک ضد ریزش مو

1855 بازدید | 4 پست

دوستان کسی از این شامپو ک تونیک ضد ریزش مو استفاده کرده ؟ 

من ازمایشم دادم جز کمبود ویتامین دی چیزی نبوده که اونم ویتامین مصرف میکنم اما هنوز ریزش دارم 

توی اینستاگرام اکثر بلاگرا این محصول معرفی میکنن و میگن خیلی راضین میخواستم صادقانه نظر شمارو بدونم که چطوره خوبه یا نه همش تبلیغه ؟ ایا توش ماینوکسیدیل داره ؟ 

به نظرم دکتر پوست بری بهتره شاید بهت آمپول و دارو و تونیک بده.  متم ریزش داشتم خیلی سریع جواب گرفتم.  

روش مزوتراپی مو هم میگن خوبه به شرطی که جای مطمئن و زیر نظر متخصص انجام بشه 

اصلا حرف این بلاگرا رو باور ندارم

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫                    
به نظرم دکتر پوست بری بهتره شاید بهت آمپول و دارو و تونیک بده.  متم ریزش داشتم خیلی سریع جواب گ ...

والا عزیزم بهترین دکتر استانمون رو وقت گرفتم بعد شش ماه اونم رفتم مشکلم حل نشد از بس قرص و ویتامین و ازمایش دادم خستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا عزیزم بهترین دکتر استانمون رو وقت گرفتم بعد شش ماه اونم رفتم مشکلم حل نشد از بس قرص و ویتامین و ...

سونو هم دادی؟  

تونیک به تنهایی جواب نمیده شاید موقتا خوب بشه ولی با قطع مصرف، ریزش برمیگرده 

به من دو مدل آمپول دادکه هر بار دوتاش باهم ترکیب میشد کلا ۱۰ تا شد. اسمشون یادم نیست ولی خیلی زود نتیجه گرفتم. در کنارش تونیک و دارو هم استفاده کردم 

خب درمان رو باید ادامه بدی و بگی که تا الان نتیجه ای نگرفتی بهتره دکترت رو عوض کنی

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫