2777
2789
عنوان

اینا نشونه های چیه بنظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 60 پست

اولین علامت بارداری من این بود که زیر دلم تیر میکشید اون مدل درد رو اولین بار بود تجربه میکردم

خدایا راضیم به رضایت یاور همیشگی من امید من مطمئنم تنهایم نمیذاری🌸🌸«یا صاحب الزمان أغثنی یا صاحب الزمان أدرکنی»🌸🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چ علائمی داشتید 

من خداروشکر باردار نشدم تا حالا چون بچه ندارم.

۲۷سالمه و ده ساله ازدواج کردم ولی بشدت اطرافم زن حامله دیدم اطلاعات عمومیم خوبه 

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
شما چ علائمی داشتید 

هرکی هم باردارشده اول به من گفته نمیدونم حس جالبی هست انگار مورد اطمینان دوستام هستم برام خوشاینده

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
حدساتون درست بوده تاحالا؟

اره تا۹۰درصد 

چرا میگیدخدارشکر؟

چون هنوز شرایط مادرشدن و همسرم شرایط پدر شدن نداره 

چرا میگیدخدارشکر؟

من یه بار ده روز عقب انداختم شوهرم خیلی اوقات تلخی کرد باهام خیلی زیاد تو این ده روز انقد استرس کشیدم هرروز بی بی میزدم  یه بار غلط یه بار درست میزد .اصلا حال بدی بود.تا رفتم ازمایش خون دادم خداروشکر منفی بود

ایشالا ک زود شرایطتون جور بشه..

اره سخته خیلی از بچه دارشدن میترسم ازاینکه نتونم خوب تربیتش کنم از اینکه شرایط مالی من یه بچه رو از همه ارزوهاش محروم کنه.اینکه ....

بیخیال