2777
2789
عنوان

چه فاز مسخره شده کافه ها

251 بازدید | 13 پست

هرکی یه دی جی اورده گذاشته ( من با این موضوع اوکیم خیلی🤣) یه ساعت ۴ تا موزیک میزاره خداد تومن حق میز میخوان بخاطر دو تا ریمیکس بگیرین شام هم میکنن بزور تو پاچت شکر خدا دلخوشیمون‌یه کافه بود اونم باید دیگع فراموشش کنیم🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قسمت پر لیوان ببین

از این دفعه میتونیم بریم تو پارک و از هوای آلوده ی تهران استشمام کنیم و لذت ببریم و نون پنیر با فلاسک و چای ببریم و نوش جان کنیم 

البته پنیر گرونه نون خالی بخورید بای

من كه با موزيك تو كافه و رستوران سردرد ميگيرم😂

نه نگاه موزیک کی خواننده میخونه متنفرم اینا دی جی واقعا هستن یه جور مثل کلاب های خارج از نوع اسلامی هست اما خداییب اصلا دیگه نمیارره کافه رفتن زودم میخوان بگن وقت تمومه پاشید

آرع والا تازه  مردم با دوست پسرشون میان آدم فشار میخوره با فابش بره

فاب؟ من دیگه تاب هم ندارم یعنی دیگه خر هم نیست تو زندگیم یه عنتری نیست حداقل دلمون خوش باشه🤣🤣🤣

فاب؟ من دیگه تاب هم ندارم یعنی دیگه خر هم نیست تو زندگیم یه عنتری نیست حداقل دلمون خوش باشه🤣🤣🤣

جررر

بیخیال نیمه پر لیوان ببین 

هیچ خری واسمون نریده خاهر والا سینگل باش پادشاهی کن (دارم فشار میخورم از سینگلی آره بای)

جررر بیخیال نیمه پر لیوان ببین  هیچ خری واسمون نریده خاهر والا سینگل باش پادشاهی کن (دارم فشا ...

ببین واقعا دیگه به چوخ رفتم هرجا میرم دوستام چپیدن کنار یه پسر منم مثل چوب لباسی سینگل وسط اینا مشاوره میدم بهشون هی چوس نالشون گوش میدم اشتیشون میدم🥹🥹🥹هیچ سگی دوستم نداره دیگه 

2790
2778
2791
2779
2792