2777
2789
عنوان

دخترا چیکار کنم به نظرتون؟؟

464 بازدید | 42 پست

راستش من کلاس زبان ثبت نام کردم مختلته چون زبانم ضعیفه اولین سطح میشم خوب بعد میترسم تو کلاس فقط بچه باشه اینم به کنار من خانوادم مذهبی نیستن اما تاالان باپسرا حرفم نزدم یا تلخ سرد جواب دادم خجالتی نیستم ولی تو این محیط ها خجالت میکشم از الان کلی استرس دارم چیکار کنم

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال از الان تمرین کنید بالاخره ک باید برید توی جامعه 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
بیخیال از الان تمرین کنید بالاخره ک باید برید توی جامعه 

یعنی میترسم ممن کنم استرس بگیرم مدادم گاف بدم 

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

عادی باش😅خودتو با اعتماد به نفس نشون بده و اینکه صدات رسا باشع و نلرزه 

و اگه ازت سوالی پرسیدن یا باهات حرف زدن یه جوری ارتباط برقرار کن دیگه😬😂فک کن مخاطبت دختره چون میگی با پسرا زیاد تعامل نداشتی

منم میرم کلاس زبان مختلته ولی دخترا بیشترن خیلیم محیط صمیمی و دوستانه ای داریم خیلی خوبه نگران نباش ...

امیدوارم آبروریزی نکنم 💔

من از خیلی وقته کلاس زبان میرم تقریبا ۶ ۷ سالی هست که دارم میرم اوایل تقریبا سه چهار سال کلاسمون مختلط بود ولی ببین اصن اون چیزی که تو فکر میکنی نی همه باهم خوبن بچه ها اصن نگران نباش

عادی باش😅خودتو با اعتماد به نفس نشون بده و اینکه صدات رسا باشع و نلرزه  و اگه ازت سوالی پرسید ...

اعتماد بنفس صفر پسرام جوری تلخ حرف میزنم که نگو 😂چجوری محکم حرف بزنم وای انگار دوسالمه