2777
2789

سلام دوستان؛ واقعا امشب دیگه خسته شدم من برای گواهینامه شرکت کردم و خداروشکر آزمون آیین نامه رو همون دفعه اول قبول شدم ولی برای آزمون شهری یکبار رد شدم بعدش دیگه شوهرم گفت بریم با ماشین خودمون تمرین کن ماشینمون دناست و واقعا هر سری میریم بیرون با شوهرم دعوامون میشه خوب به نظر من طبیعیه که من اشتباه کنم الان ولی سرم داد میکشه ؛ امروز با این که رانندگیم هیچ مشکلی نداشت فقط یه جا سراشیبی بود هول کردم خاموش کردم چنان سرم داد کشید که نگم براتون آخرشم کم مونده بود بکوبه تو سرش🥺😪 

به خدا من خیلی باهوشم ولی موقع رانندگی استرس میگیرم شوهرمم واقعا دیوونم میکنه از بس داد میکشه سرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرو باهاششش

بخدا از رانندگی زده میشیا

کاری ک بابام باهام کرد

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.

امروز با خودم عهد بستم دیگه سوار ماشینش نشم ؛ اونقدر که حساسه که نگم از طرفی هم اگه رانندگی نکنم یاد نمیگیرم.

به خدا یه وقتایی از بس سرم داد میکشه جای ترمز و گازو گم میکنم بعدشم میگه استرس چیه ، چرا باید استرس بگیری تو هیچ وقت راننده نمیشی

حالا تو یه کاری مردا خیلی قوی ان

جونشون بالا میاد با ارامش یاد بدن

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.

عه تو که خود منی 🤣🤣🤣

شوهر منم داد میزنه 

میکوبه تو کله خودش اخرش میگه خوب بود افرین راضی بودم

من خندمم میگیره 

منم دوبار رد شدم سری دوم  قبول بودما  همه چی عالی بود ولی افسر گفت برو دفعه بعد بیا  بگم قبول‌😑

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
امروز با خودم عهد بستم دیگه سوار ماشینش نشم ؛ اونقدر که حساسه که نگم از طرفی هم اگه رانندگی نکنم یاد ...

من یادمه میخواستم امتحان بدم بابام گفت خاک تو سر کسی که بهت گواهینامه بده و تو قبول نمیشی

درست همون روز قبول شدم

افسر ازم راضیه

بابام نیست