2777
2789

بچه ها من فروشندگی کار میکنم ولی حس میکنم با هر کی میخوام آشنا شم وقتی میپرسن شغلت چیه میگم فروشندگی خوششون نمیاد نمیدونم چرا حسم میگه بنظرتون براشون مهمه یا من حساسم 

شغل فروشندگی جالب نیست خیلی پسرا دیدشون نسب به فروشنده خانم خب نیست بنظرمن 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم اگر بخوام باهات صادق باشم مردم عقلشون به چشمشونه ولی شما برات مهم نباشه و استقلالتو با هیچی عوض نکن، اونی که  تو رو همه جوره دوست داره به زودی پیداش میشه 

تو رو خدا بس کنید دیگه، آخه خانوم عبی واقعی که الان داره واسه عبی غش و ضعف میکنه، من بیچاره نشستم یجا نارنگی مو میخورم.... 

والاه دختر همسایه ما با یه تاجر ازدواج کرد فروشنده لباس زیر بود 

البته برای خرید قشم رفت و آمد داشت ،آقای تاجر رو هم اونجا پیدا کرد 

الان فقط ببینیش یعنی اینقدر خوش و خوشبخته که نگم براااات

بنظرم شغل فروشندگی برای نوجونان درحال تحصیل چون پاره وقتم هست

اما جونان بالای ۲۴ خودم مناسب نمیدونم البته تمام شغل ها قابل احترام هستند وروی سرم 

فقط نظرم اینه

زن کریس رونالدو فروشنده بوده خودش تو مصاحبه گفته صبح با اتوبوس رفتم سر کار ظهر رونالدو با بوگاتی اوم ...

اون با فرهنگن اینجا مردا خودشون هیچ نیستن انتظار دارن طرف مقابلشون دکتر باشه روشون

نه دنبال کسی نیستم فقط میخواستم نظر بقیه رو بدونم 

عزیز دلم نظر بقیه نباید زیاد برات مهم باشه 

تو خودت تعیین کننده ی همه چیز خودت هستی 

امسال فروشندگی کن همون در حین فروشندگی دنبال کار بهتر هم باش